Названо найкращі, найгірші і найдивніші автомобілі з мотор-шоу в Шанхаї 2021 року (ФОТО)

0
782

Коронавірус міг стати причиною скасування більшості світових автосалонів, але він відбувся в Китаї. Шанхайський автосалон 2021 представив звичайну суміш трохи божевільного місцевого змісту, а також кілька моделей для глобального ринку.

Були присутні також західні бренди, в тому числі Audi з A6 e-tron, але в цьому списку редакція видання Carscoops зосередилася на китайських автовиробників.

ORA Lightning Cat

Уявіть собі, якби Porsche побудував маленький седан Taycan і відправився б у місто з репліками стилю 911. Навіть приладова панель і консоль цього компактного електромобіля, здається, натхненні Porsche, разюче схожими на такі в Carrera GT. Great Wall стверджує, що готується до випуску серійна версія отримає два двигуна, повний привід і розгін до 100 км / год за 3,5 секунди.

MG Cyberster Roadstere EV

Компанія SAIC не розкрила ніяких характеристик потужності або батареї, але заявляє, що у моделі є дальність ходу в 804 кілометри і розгін до 100 км / год на годину менш ніж за 3 секунди. Інтер’єр розділений панеллю приладів Y-подібної форми, а задня світлодіодне підсвічування, схоже, стилізована під британський прапор, що є натяком на походження компанії.

ORA Punk Cat

Це чотиридверний електромобіль в стилі ретро з інтер’єром, змодельованих за зразком ванної кімнати Лібераче. Punk Cat безумовно привернув увагу автогіганта VW. Його юристи в даний час проводять розслідування на схожість з моделлю Beetle.

На XPeng P5 HAs

XPeng отримала 10 000 замовлень на свій P5 EV трохи більше ніж за 2 дні. Бронь коштувала всього 15 доларів. Компанія обіцяє довічну безкоштовну зарядку для перших клієнтів. Виробник не повідомив про розмір акумулятора або двигуна, встановленого на цьому конкурента Tesla Model 3, але XPeng повідомила, що він поставляється з холодильником на 18 літрів.

IM Airo

Автономний Airo, описаний його дизайнером як «багатофункціональна кімната з додатковим простором для обідів, роботи, ігор або навіть сну», має розсувні двері і обертові сидіння, що дозволяють всім чотирьом пасажирам дивитися один на одного. Концепт може очищати токсичний міське повітря навколо себе, пропускаючи його через гігантський фільтр HEPA.

Лімузин Hongqi L-Concept

Розробники встановили люстру в задній частині салону. Але у цієї автономної концепції немає рульового колеса.

MINIEV Cabrio

Wuling Hong Guang MINIEV продається у величезних кількостях, тому що він практичний, а вартість всього автомобіля складає приблизно половину ціни комплекту карбонових гальм на Audi. Але це ні весело, ні круто, ця концепція кабріолета покликана виправити це.

Кабріолет отримає світлодіодні ліхтарі, колеса більшого розміру і тканинну дах, яка складається в простір, де в іншому випадку були б задні сидіння, і китайські ЗМІ, схоже, думають, що він буде проводитися.

Great Wall Cannon Baja Snake

Дводюймовий підйомний комплект, амортизатори Fox Racing, великі розширювачі крил і шноркель роблять його схожим на біженця з Baja 1000, хоча маленький 4-циліндровий двигун потужністю на 190 к.с. під капотом означає, що він не побачить справжнього Shelby Raptor.

Tank 300 Cybertank 

Оновлення позашляховика Tank 300 отримали серйозну ін’єкцію настрою. Концепту були майже повністю естетичними, але нові арочні ліхтарі, світлодіодна оптика і ківш на капоті припускають, що він готовий до роботи на будь-якій місцевості.

Xingyue L

Geely Xingyue L побудований на тій же платформі, що і автомобілі Lynk & Co, Polestar 2 і Volvo XC40, хоча його платформа CMA розтягнута майже на 6 дюймів в порівнянні з XC, щоб збільшити внутрішній простір.

Потужність виходить від 2,0-літрового двигуна потужністю 215 або 235 к.с., а автономна технологія дозволяє викликати автомобіль з місця парковки, якщо власник знаходиться в межах 200 метрах від нього. Xingyue L надійде в продаж в Китаї цієї весни, але Geely планує експортувати його в «найближчому майбутньому».

Гіперкар Silk-FAW Hongqi S9

Легендарний колишній дизайнер Audi і Lamborghini Вальтер Де Сільва створив форму першого гіперкара Silk-FAW, який може розігнатися до 100 км / год за 1,9 секунди завдяки поєднанню потужності V8 з турбонаддувом і трьох електродвигунів. Всього буде побудовано 99 екземплярів, кожна з яких буде коштувати 1,45 мільйона доларів.

Tank 800

Це гігантський позашляховик від бренду Wey Great Wall виглядає як Rolls Royce Cullinan з гратами, прив’язаною між його фарами. У порівнянні з іншими автомобілями, виставленими в Шанхаї, цей здавався майже ретро завдяки 3,0-літровому гібридному двигуну V6 і химерного пурпурного оксамитовому інтер’єру.

Концепція Roewe Jing

«Jing» означає кит, а решітка радіатора концепту Roewe, що передвіщає майбутній серійний автомобіль в китову пащу. Блокова задня частина також підозріло схожа на кита. Чекайте бензинових, що підключаються гібридів і силових агрегатів з повним електромотором.

Zhiji L7 EV

Модель стала результатом роботи спільного підприємства SAIC, Zhangjiang Hi-Tech і Alibaba Group, L7 і обіцяє менше 4 секунд за 100 км / г в годину і дальність ходу на 998 км. Авто може заряджатися, не торкаючись ні єдиного кабелю водієм. Поставки новинки почнуться в першій половині 2022 року, коли власники зможуть насолодитися 39-дюймовим медіа-екраном і системою автономного водіння, яка включає 12 камер, 5-міліметрові радари, 12 ультразвукових радарів і лідар.

Zeekr 001

Автомобіль 001 використовує розпізнавання осіб для настройки параметрів в міру наближення водія. Він живиться від двох електродвигунів, які розподіляють комбінований 536 к.с. між усіма чотирма колесами і просувають її до 100 км / год за 3,8 секунди.

Батареї бувають розмірами 86 і 100 кВтг, найбільший з яких забезпечує дальність дії 700 км пробігу, і може заряджатися на дуже швидкій швидкості в 360 кВт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!