Майбутній електрокар Audi A6 E-Tron показали на свіжих рендерах

0
371

Audi і інші виробники взяли за правило представляти концепти, які на 90 відсотків є репрезентативними для потенційної серійної моделі. Недавній концепт німецького автовиробника A6 E-Tron EV є ще одним прикладом. Тому з деякими змінами, внесеними в офіційні фотографії, ми можемо отримати гарне уявлення про те, як буде виглядати товарний автомобіль.

Рендери серійного варіанту майбутньої новинки являє ElectricVehicleWeb. Автори цієї візуалізації трохи переробили передній бампер і попрацювали над радіаторними гратами. А ще такий електрокар отримав більш традиційні дверні ручки і більш компактні колеса (на 21 дюйм замість 22, як у концепт-кара).

Оптика стала ширшою, а емблема Audi, яка прикрашає передню частину, зникла. Бічні відсіки з камерами заднього виду чіпати не стали: щось схоже ми бачили на актуальних серійних моделях німецького преміум-бренду.

Що знаходиться всередині A6 E-Tron, невідомо. Виробник не став розсекречувати інтер’єр майбутньої новинки. Також немає офіційного підтвердження, що новий електрокар встане на конвеєр. Однак експерти не сумніваються в його виробничому майбутньому.

Нагадаємо, A6 E-Tron – це перший автомобіль групи VW, що використовує нову платформу PPE, над розробкою якої працювали інженери Audi і Porsche. Цю ж архітектуру отримають повністю електричний Macan і батарейний кросовер Audi Q6 E-Tron.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!