ТОП-4 найкращих уживаних автомобілі для великої родини

0
236

Без автомобіля складно уявити життя сім’ї. Особливо це стосується великих багатодітних сімей. Адже найчастіше звичайний 5-місний автомобіль такої сім’ї вже не підійде. Якщо дітки маленькі, то для кожного потрібно встановити автомобільне крісло, що теж при звичайних обсягах салону проблематично. Важливий для таких родин і обсяг багажника.

Найчастіше глава великої родини вибирає потрібний автомобіль на вторинному ринку. Уявімо 3 найбільш прийнятних варіантів (по зростанню ціни), а автомобілі яких 7 місць.

Представник корейського виробництва Ssang Yong Stavic . 7-місна модель випускається тільки в європейській версії. Модель цікава тим, що випускається в різних модифікаціях. Автомобіль може бути як передньопривідним, так і задньопривідним. Є модифікації з механікою і з автоматом. Водієві легко підібрати авто, виходячи зі своїх навичок і переваг.

Є у моделі і недоліки. Не всіх влаштовує розташування приладів на панелі і занадто розмашистий і незручний кермо.

Ці недоліки нівелюються зручністю салону, хорошим базовим оснащенням, що робить модель популярною.

Представник корейського виробництва Chevrolet Orlando цікавий і зручний в управлінні. Є кілька модифікацій, гарне оснащення навіть базової модифікації, зручна консоль управління, комфортний кермо. Ці переваги залучають автолюбителів.

Для пасажирів прийнятний комфортний салон. Навіть в тривалій подорожі все будуть відчувати себе зручно. Однак комфортність салону і його розміри створені на шкоду обсягу багажника. Тому поєднати провезення великої багажу і 7 пасажирів не вийде. Доведеться складати задній ряд сидінь.

Європейський бренд Skoda Kodiaq Sportline має зручний салон, досить місткість багажник (270л), хороші якості керованості. Привертає увагу дизайн автомобіля як зовнішній, так і внутрішній. Автомобіль відноситься до класу кросоверів. Є хорошим варіантом для великих сімей середнього сегмента.

Представник корейського виробництва Hyundai Grant Santa Fe з’явився на ринку автомобілів в 2016 році. Тому в 2021 можна придбати гідний старий варіант. Автомобіль є модифікацією Grant Santa Fe розрахованої на велику сім’ю з 7 чоловік.

Цікавий подовженим кузовом, за рахунок чого збільшена площа скління. Однак кросовер не може похвалитися великим багажником. Несуттєвим недоліком можна також вважати, що останній ряд можна використовувати для дорослих. В іншому салон авто дуже комфортний.

Автомобіль добре керований. Зручна робота коробки передач і динамічний розгін гідно оцінюються автолюбителями. Вибір автомобілів на вторинному ринку великий. Пропозиція може задовольнити будь-який попит, як за ціною, так і за іншими характеристиками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!