Найкрутіший кросовер Chery вразив дизайном

0
1601

На міжнародному автосалоні в Шанхаї преміальний бренд Exeed, який входить до складу концерну Chery, презентував ефектний кросовер Stellar, який вразив своїм дизайном. Новинка натякає на стилістику кращих китайських SUV, які з’являться в майбутньому.

Шоу-кар базується на новій концепції 4F (Free Hand, Free Range, Free Space, Free Life) і задає тренд для прийдешніх моделей марки на найближче десятиліття. Крім неординарної зовнішності, кросовер Exeed Stellar об’єднує в собі інноваційні функції. Оснащується новий автомобіль, як би дивно не здавалося, двигуном внутрішнього згоряння. Також на борту – інтелектуальний повний привід і автопілот четвертого рівня.

До розробки Exeed Stellar залучили фахівців світового рівня. За словами керівництва компанії, китайський кросовер виконаний в «зоряної стилістиці», що відображено і в імені.

Екстер’єр вийшов дійсно захоплюючим. Практично вертикальна передня частина з оригінальною світлодіодним оптикою і широкої гратами ідеально поєднується з довгим капотом і похилою лінією даху, яка закінчується роздвоєним спойлером. Квадратні колісні арки доповнені пластиковим декором. Зовнішньої динаміки додають виштамповки з боків і висхідна лінія скління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!