Кросовер Kia Sportage нового покоління показали на відео

0
554

Компанія Kia продовжує дорожні випробування кроссовера Sportage нового покоління. Прем’єра новинки очікується найближчим часом. Напередодні в Мережі опублікували шпигунський відеоролик з тестами автомобіля на дорогах в Південній Кореї.

Кузов прототипу як і раніше прихований під камуфляжем. Поки тільки можна припустити, що оновлений кросовер буде відрізнятися від актуальної моделі більш складної диодной оптикою, похилою лінією даху і збільшеною гратами радіатора, виконаної в фірмовому стилі «посмішка тигра» .

Раніше повідомлялося, що в салоні повинна з’явитися цифрова панель приладів і дисплей мультимедіа, які об’єднають в єдиний блок – за прикладом нового Sorento .

Kia Sportage четвертого покоління буде побудований на одній платформі з новим Hyundai Tucson , який представили у вересні 2020 року. У лінійку моторів увійдуть бензинові атмосферні і наддувні силові агрегати, в тому числі новий 2,5-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 190 к.с. і 230-сильна гібридна установка на базі 1,6-літровою “турбочетверкі».

Також новинка отримає цілий комплекс сучасних систем активної безпеки, серед яких, наприклад, система утримання в смузі руху, функція аварійного гальмування, контроль сліпих зон, а також система допомоги при парковці.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!