Cadillac представив серійну версію електрокроссовера Cadillac Lyriq

0
331

Cadillac опублікувала знімки товарної версії електрокросса Lyriq. Новинку, що отримала оригінальний дизайн, 33-дюймовий екран системи мультимедіа, а також функцію швидкої зарядки, можна буде купити за ціною от 59 990 доларів.

Cadillac вперше представив концепт електричного кросу Lyriq в серпні 2020 го. Прототип був виконаний у футуристичному стилі, в зв’язку з чим фахівці передрікали, що товарна машина зазнає істотних змін. Однак, представлена серійна модель, показала, що крос все ж зберіг свою концептуальність.

Серійний Cadillac Lyriq отримав гострі лінії кузова, радіаторну решітку з унікальним візерунком і вузьку LED-оптику, а також вертикальні світлодіодні ДГЗ, розташовані навколо масивних повітрязабірників. Покупцям електрокросса на старті продажів будуть доступні 2 кольори кузова – Satin Steel і Stellar Black.

Незважаючи на схожість з прототипом, товарний Lyriq все ж отримав деякі зміни в дизайні. Так, модель отримала класичні дзеркала замість камер, представлених на концепті. Крім того, серійної версії дістануться менш габаритні диски.

Як і у випадку з концептом, серійний Lyriq зберіг 33-дюймовий сенсорний екран, який об’єднав в собі цифрову панель приладів і систему мультимедіа. Крім того, електричний крос отримав активну систему шумозаглушення, а також унікальну аудіосистему з 19 динаміками, деякі з яких вбудовані в підголовники.

У рух Cadillac Lyriq буде приводити електрична силова установка потужністю 340 кінських сил, що включає акумуляторну батарею ємністю 100 кіловат-години. На одному заряді акумулятора крос буде долати близько 480 км. За 10 хвилин зарядки машина зможе поповнити запас ходу приблизно на 120 км. Крім того, для серійного Lyriq доступна опція швидкої зарядки від домашньої мережі. За допомогою спеціального зарядного пристрою на 100 км шляху авто буде потрібно 1 годину зарядки від звичайного побутового джерела живлення.

Серійне виробництво Lyriq почнеться на початку 2022. Однак перші клієнти марки зможуть зробити попереднє замовлення вже в кінці 2021-го. Цінник базової модифікації Cadillac Lyriq – 59 990 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!