У Мережу потрапили перші рендери рестайлінгового седана Audi A8

0
456

Перші рендери новинки публікує портал auto.mail.ru. Нинішній Audi A8 був представлений ще чотири роки тому, підкоривши публіку класичним силуетом і стриманим зовнішнім виглядом. Після рестайлінгу дизайн седана стане менш консервативним: йому додадуть зухвалі і яскраві деталі. На це розраховують автоексперти.

Автори рендерів врахували цей прогноз і зобразили седан з великими гратами радіатора складної геометричної форми і новим візерунком, а також стильною матричної головною оптикою на світлодіодах. Передній бампер прикрашають декоративні вставки з окантовкою з хрому. На кормі красуються інші задні ліхтарі і перероблений бампер. Також рестайлінговий Audi A8 дістануться оригінальні колісні диски, а палітра доступних відтінків для фарбування кузова стане багатшим. 

Що ми знаємо точно, так це те, що німці випустять саму розкішну модифікацію седана A8, яка обзаведеться приставкою Horch. Седан A8 Horch наростить колісну базу і отримає люксову обробку. Такий седан повинен дебютувати разом з оновленим A8.

За інсайдерською інформацією, A8 Horch оснастять мотором V8 на чотири літри (такий двигун зараз ховається під капотом S8) або мотором W12 на шість літрів (як розкішний седан Bentley Flying Spur). Презентувати оновлені Audi A8 і A8 Horch марка може вже в цьому році. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!