Компанія Mercedes опублікувала перше зображення електричного EQT

0
562

У першій половині 2022 лінійка Mercedes-Benz поповниться пасажирським компактвеном T-Class. А також у нього з’явиться електричний побратим EQT. Відділення Mercedes-Benz Vans опублікувало тизер новинки і повідомило дату прем’єри – 10 травня 2021-го.

Супровідний текст до єдиного зображення Concept EQT натякає на те, що Mercedes-Benz представить не просто концепт, а близький до серійного варіант електричного компактвена. Швидше за все, у ній також можна буде судити і про зовнішній вигляд паливного T-Class . У Mercedes-Benz Vans пообіцяли адаптувати «успішну формулу» V-Class до більш компактному формату, тому можна розраховувати на просторий салон, а також розсип електронних помічників і просунутих мультимедійних технологій.

Як і звичайний T-Class, EQT буде адресований приватним клієнтам – з сім’єю або любителям активного відпочинку. Відомо, що компактвен з двигуном внутрішнього згоряння отримає зсувні двері з 2-х сторін, а також у нього з’явиться вантажний варіант – Citan . Розробка і пасажирської, і комерційної версії ведеться відділенням Mercedes-Benz Vans за підтримки Renault-Nissan-Mitsubishi .

Електричний EQT стане частиною лінійки EQ , в яку вже увійшли представлені раніше флагманський ліфтбек EQS , а також хетч EQA , крос EQB і EQС . На черзі – автомобілі з індексами EQE , і великий позашляховик EQS SUV .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!