Lamborghini представила в Шанхаї відразу три новинки

0
358

Компанія Automobili Lamborghini оголосила про три прем’єри на автосалоні в Шанхаї 2021 року висунувши на перший план пристрасть і гоночну ДНК італійського бренду суперкарів. Гіперкар Essenza SCV12, випущений лімітованою серією всього в 40 одиниць, який дебютував на всесвітній виставці на стенді Lamborghini. До Essenza приєднався схвалений для доріг загального користування Huracán STO. До лінійки на стенді приєднався суперпозашляховик Urus, який завершив потужний показ Lamborghini на найважливішому автосалоні Китаю в цьому році.

«Automobili Lamborghini завершила 2020 рік з найвищою рентабельністю і другим рекордом по обороту і продажу, незважаючи на закриття заводу на 2 місяці через COVID-19. Це зростання продовжилося і в 2021 році: рік відкрився з дуже позитивними перспективами. Замовлення, розміщені на даний момент, оформлені на 10 місяців вперед », – сказав Стефан Вінкельман, який очолив Lamborghini через п’ять років.

Після віртуального запуску в 2020 році Lamborghini Essenza SCV12 був вперше представлений публіці на Шанхайському автосалоні 2021 року. Цей гоночний гіперкар на стенді був реалізований в ексклюзивній лівреї Verde Selvans, Grigio Linx, Nero Aldebaran Gloss і Arancio California.

Перш ніж критики захочуть сказати, що це всього лише модний гоночний автомобіль Huracán Super Trofeo, SCV12 – це в основному виконана на замовлення модель. Це буде найпотужніший гіперкар італійського автовиробника з атмосферним V12, віддача якого становить 830 кінських сил. У парі з ним працює 6-ступінчаста секвентальная коробка передач. Двигун забезпечує виняткову питому потужність 1,66 кінських сил на кілограм завдяки легкому шасі з вуглецевого волокна – кузов настільки міцний, що автомобілю не потрібно традиційний каркас безпеки для захисту пасажирів.

Завдяки багаторічному досвіду змагань, аеродинамічний пакет італійського гіперкара здатний розвивати притискну силу в 1200 кг при швидкості 250 кілометрів на годину.

Модель Essenza SCV12, випущена обмеженим тиражем в кількості 40 одиниць, була натхненна багаторічним досвідом Squadra Corse в престижних автоспортивних гонках. Інноваційні рішення, знайдені в цьому унікальному гіперкар, створюють нові неперевершені враження від водіння з футуристичним дизайном, який повністю успадкував знакові елементи бренду, але при цьому врівноважує легку конструкцію, функціональність і естетику дизайну.

Huracán STO надихнув публіку своєю першою появою в Китаї. Huracán STO – це найчистіше втілення майстерності та спадщини Lamborghini Squadra Corse в автоспорті: він безпосередньо передає в кожну поїздку технології, запозичені з гоночних автомобілів Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO і GT3 EVO, а також ноу-хау, отримані від їх безлічі перемоги, включаючи трикратну перемогу в 24 годинах Дейтона і дворазову перемогу в 12 годинах Себринга.

Завдяки потужному атмосферному двигуну V10, що розвиває 640 к.с. і 565 Нм крутного моменту, Huracán STO може розігнатися до 100 км / год всього за 3,0 секунди, від 0 до 200 км / год за 9,0 секунд, а також розвивати максимальну швидкість 310 км / г.

Щоб ще більше знизити вагу, більше 75% зовнішніх панелей Huracán STO виготовлені з вуглецевого волокна. Широке застосування полегшених технологій дає Huracán STO питому масу, рівну 2,09 кг на 1 к.с., при сухій масі всього +1339 кг.

Urus в матовому кольорі Bianco Monocerus також був на стенді Lamborghini, створивши повний портрет унікального профілю продукції італійської компанії і її авантюрного способу життя. Продемонстрований Super SUV був оснащений опциональнимі 23-дюймовими колісними дисками Shiny Black Taigete, що підкреслювало спортивний дух марки і виняткову розкіш. Червоні супорти, доступні в якості опції, додали відчуття продуктивності цього суперкару в кузові позашляховика.

Стенд Lamborghini на Шанхайському автосалоні 2021 року було доповнено зоною, присвяченій розширенню бренду Lamborghini, на якій були представлені продукти Collezione Automobili Lamborghini, натхненні безпомилкової дизайнерської ДНК бренду. Брендові лінії одягу, вишукані аксесуари і кілька спільних проектів були представлені в просторі з елементами дизайну культових брендів Lamborghini.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!