Представлений оновлений Kia Cerato

Під назвою Kia K3 в Південній Кореї продається знайома модель Cerato. Дебютував як оновлений седан, так і хетчбек.

0
480

Зовнішність модернізованого Kia K3 була змінена: радіаторна решітка стала вужчою і з’єдналася з фарами, став іншим малюнок ходових вогнів, а поворотники, які раніше перебували на бампері, тепер побудовані в блок-фари. Крім того, з’явилася нова емблема, яка була показана компанією на початку нинішнього року. При цьому задню частину змінили тільки седану Kia K3 : у нього тепер інший бампер і перероблені задні ліхтарі.

Салон простих комплектацій нового Kia K3 майже не змінився: у них як і раніше є тільки аналогові прилади і найпростіша аудіосистема з монохромним екраном. А ось дорогим версіями дісталися нові опції: медіасистеми з широкоформатним дисплеєм діагоналлю 10,25 дюйма і електронні прилади на екрані такого ж розміру.

Також у нового Kia K3 з’явився електропривод стоянкового гальма і штатна система дистанційного запуску двигуна. А сама просунута аудіосистема тепер носить логотип компанії Krell . У комплексу електронних помічників розширили функціонал: так, система автоматичного гальмування тепер має можливість розпізнавати велосипедистів і функціонує при русі автомобіля заднім ходом.

Силові агрегати корейських моделей Kia K3 залишилися колишніми. Базовий седан оснащується атмосферним мотором 1.6 з лінійки Smartstream (123 к.с.) і варіатором IVT . А хетчбек Kia K3 GT має турбомотором 1.6 T-GDI (204 к.с.) з 7-ступінчастим преселективним «роботом», плюс у такого автомобіля ззаду знаходиться підвіска замість штатної «балки».

У Південній Кореї модернізовані моделі Kia K3 вже з’явилися в продажу. Версії моделі для інших ринків ( Cerato і Forte ) пройдуть через оновлення пізніше, але по зовнішності і інтер’єру, вони, швидше за все, будуть мати мінімум відмінностей від представленого Kia K3 .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!