Назвали 5 найкращих позашляховиків року: відрізняються потужністю і не підводять

0
94

Експерти назвали кращі позашляховики, передає «Твоя МАШИНА» .

Honda CR-V 2021 року

Ця модель володіє одними з найдовших шильдиков серед позашляховиків. Негібридна версія йде з двигуном потужністю 190 к.с., гібрид же оснащений чотирициліндровим бензиновим двигуном і двома електродвигунами, загальна віддача яких становить 212 к.с.

Kia Telluride 2021 року

Стильний позашляховик з хорошими характеристиками. У нього приголомшлива комплектація і ходові якості на вищому рівні. Telluride пропонує спокійну і впевнену їзду з дуже детальним і безшумним салоном.

Ford Expedition 2021 року

Ця машина стане кращим повнорозмірним варіантом трирядного позашляховика. Четверте покоління отримало двигун Ford EcoBoost з подвійним турбонаддувом V6, а нова підвіска підвищила комфорт і прохідність.

Land Rover Defender 2021 року

Розкішний середньорозмірний позашляховик, виконаний в декількох варіантах. У новому поколінні моделі виробник відмовився від звичного 4х4. Також пропонується безліч варіантів виконання, починаючи з дводверного Defender 90 і закінчуючи чотирьохдверним Defender 110 з кузовом.

Volvo XC40 2021 року

Цей прекрасний позашляховик стане новим способом життя. Дизайн по-справжньому вражає увагою до деталей – це такі речі, як мішок для сміття і гачок для сумки в бардачку. Але не варто забувати і про якісне сучасне оснащення і високу безпеку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!