Honda показала новий електричний кросовер

Продажі новинки стартують в Китаї навесні 2022 року.

0
47

Компанія Honda в рамках автосалону в Шанхаї показала передсерійний варіант нового електричного кросовера. Зовні новий Honda SUV e: prototype нагадує кросовер HR-V третьої генерації, який був ппредставлен в лютому цього року. Однак на відміну від бензинового «побратима», електромобіль обзавівся безліччю світлодіодних джерел світла. Крім передньої оптики і широких ліхтарів, Honda SUV e: prototype прикрасили світлодіодними смужками під кромкою капота, на передньому бампері, порогах, а також підсвічується логотипом.

Компанія Honda поки не розкрила деталей інтер’єру SUV e: prototype , а також його технічних характеристик. За попередньою інформацією, електричний кросовер отримає інноваційне ПО Honda Connect третього покоління, яке дасть можливість електромобілю дистанційно оновлювати прошивку. Крім цього, «розумна» технологія зможе розпізнавати голосові команди, а також здійснювати покупки в інтернеті під час руху машини.

Серійний варіант Honda SUV e: prototype повинен з’явитися навесні 2022 року. Новинка, яка буде доступна тільки на китайському ринку, стане одним з десяти електрокарів, які марка буде реалізовувати в країні в рамках стратегії по зменшенню викидів вуглекислого газу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!