Компанія Mitsubishi розкрила зовнішність електрокроссовера Airtrek

0
84

Mitsubishi опублікувала 2 тизера свого майбутнього електрокросса Airtrek. Уже відомо, що машину розроблять в Китаї спеціально для місцевого авторинку спільно з Guangzhou Automobile Group (GAC). Концепт майбутньої новинки представлять найближчим часом на шанхайському автосалоні, а серійна версія з’явиться у продажу до кінця 2021-го.

Mitsubishi Airtrek являє собою компактний крос, який за габаритами займе нішу між Outlander і Eclipse Cross . Судячи із зображень, від машини не варто чекати дизайнерського прориву: вона продовжує актуальний стиль Dynamic Shield з Х-подібним оформленням передньої частини і звуженою оптикою, який марка застосувала ще в 2017-му на e-Evolution .

Mitsubishi не розкриває багато подробиць про новинку, однак обіцяє випустити серійну версію на авторинок до кінця 2021-го. Airtrek продаватимуть на ринку Китаї, де він стане 4-м за рахунком кросовером Mitsubishi . Виробництво буде налагоджено на спільному з GAC підприємстві.

Наступна електрична новинка так само не стане самостійною розробкою: її компанія Mitsubishi створить разом з партнером по альянсу Nissan. За інформацією, яка опинилася в розпорядженні японських ЗМІ, новинка буде ставитися до сегменту кей-карів і відзначиться запасом ходу не більше 200 км. Цінник компактного електричного авто складе менше 2 млн ієн (приблизно 600 000 грн), а прем’єра очікується у 2022-му.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!