Названо найкращі компактні кросовери, які відрізняються надійністю і якістю

0
84

Раніше з’явився рейтинг найпопулярніших автомобілів в березні 2021 року, тепер же фахівці назвали кращі компактні кросовери.

Про це пише Нotcars.

10. Mercedes-Benz GLA

В кінці 2019 роки з’явився GLA другого покоління, який вигідно відрізнявся від свого попередника. На відміну від моделі 2013 року, яку називали “метушливою”, модернізоване авто – розкішний невеликий кросовер.

9. Mazda CX-30

CX-30 вважається найкерованішим автомобілем в своєму класі. Незважаючи на те, що він класифікується як кросовер, його дорожній просвіт не дуже великий. Багато в чому Mazda CX-30 перевершує BMW X2 і Mercedes GLA.

8. Kia Seltos

Новий Seltos чудово виглядає зовні. Незважаючи на те, що це невеликий кросовер, він один з небагатьох в своєму сегменті, який доступний з повним приводом. Двигуни досить потужні, інтер’єр неймовірно продуманий, але при цьому досить шикарний.

7. Mini Countryman

Countryman набагато практичніший, ніж звичайний Mini Hatch. Це 5-дверний автомобіль, і у нього досить великий багажник. Він також доступний з досить серйозним облицюванням кузова, а також з повним приводом.

6. Nissan Kicks

У цьому крихітному кросовері, нещодавно оновленому для 2021 модельного року, немає нічого особливо примітного, але він дуже хороший в своїй справі. У нього приваблива ціна, стандартні технології і функції безпеки, а також просторий внутрішній простір.

5. Hyundai Venue

Приєднавшись до модельного ряду як найменший кросовер Hyundai, Venue дебютував ще в 2019 році і показав виключно хороші показники продажів. Незважаючи на те, що він крихітний, простору всередині достатньо.

4. Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrek доступний з переконливою трансмісією PHEV і хороший для їзди, хоч його інтер’єр і не вражає. Однак з огляду на його привабливу ціну, на нього безперечно варто звернути увагу.

3. Audi Q3

Audi Q3 не особливо любили, коли він з’явився десять років тому. З появою другого покоління в 2019 році все змінилося. Стиль, дизайн інтер’єру, якість і технології були покращені. Він доступний з лінією даху в стилі фастбек.

2. Volvo XC40

Кросовер має першокласний загальний дизайн і чудовий в управлінні. Він просторий, економно витрачає паливо і, можливо, володіє кращими інформаційно-розважальними системами і технологіями безпеки в галузі на даний момент.

1. Lexus UX

UX – це найменший позашляховик бренду, і він на диво добре відображає стиль Lexus. Він доступний з помірною гібридною трансмісією. Якість інтер’єру і дизайн на вищому рівні, і те ж саме стосується екстер’єру. Він комфортний в управлінні і просторий.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!