У Мережі показали перші рендерні зображення можливого кросовера ЗІЛ

0
722

Не так давно стало відомо про те, що американський підприємець російського походження викупив марку ЗІЛ і заявив про свої плани по випуску під цим брендом нових позашляховиків, які будуть поставлятися в армійські підрозділи США.

На даний момент ніякої конкретної інформації про майбутні новинки з боку розробників не надходило. Єдине, що відомо – це те, що всі можливі позашляховики будуть побудовані на основі позашляховиків Jeep і отримають потужні двигуни Chrysler .

Новини про відродження марки ЗІЛ підштовхнули незалежних дизайнерів задуматися про те, яким би міг вийде кросовер ЗІЛ. Напередодні в інтернеті з’явилися незалежні рендери такої моделі від порталу naavtotrasse.ru.

Представлений на малюнках кросовер марки ЗІЛ за задумом автора був би зроблений в стилі багатьох сучасних паркетників бюджетного класу. Автомобіль міг би отримати 150-сильний бензиновий «атмосферник» об’ємом 2,0 літра. Також розробники могли б запропонувати ще один атмосферний агрегат на 2,5 літра потужністю близько 175 к.с. В якості трансмісії можна було б застосувати 9-ступінчастий “автомат” і систему повного приводу.

Звичайно, варто підкреслити, що це лише здогадки і припущення незалежного автора, а поки розробник не озвучив навіть приблизні терміни виходу нової моделі під маркою ЗІЛ . Більш того, навіть до кінця не зрозуміло, чи з’явиться взагалі такий автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!