Названо найкращі компактні позашляховики

0
1277

Експерти склали рейтинг найкращих кросоверів, які можуть зацікавити потенційних покупців надійністю і приємними цінами.

Про це пише тематичне видання Autoblog.

Honda CR-V

Позашляховик з ефективним базовим двигуном, який отримав від фахівців високі бали з безпеки. Єдиний мінус – застарілий інтерфейс, який розробники могли б доопрацювати.

Mazda CX-5

Нова модель отримала від розробників потужний турбомотор. Експерти називають цей автомобіль “бюджетним Porsche”, але після зменшення розмірів салону він підійде не всім сім’ям.

Toyota RAV4

На ринку автомобіль представлений в декількох модифікаціях, в тому числі і з гібридними силовими установками. Потенційних покупців модель може зацікавити просторим салоном і містким багажником.

Chevrolet Bolt EUV

Потужна батарея дозволяє проїхати на одному заряді до 380 кілометрів при середній швидкості 60 км/ч. Виробник дає 8 років гарантії на батарею і 160 000 км пробігу, а сам автомобіль розрахований для водія і чотирьох пасажирів.

Kia Soul

Люксові модифікації оснащені мультимедійною системою з 8-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм, а на ринку автомобіль представлений в декількох модифікаціях з різними силовими агрегатами. Водіям також доступна функція безключового доступу Smart Key, а дистанційно запущений двигун працює впродовж 10 хвилин, що дозволяє прогріти машину перед поїздкою.

Nissan Kicks

Уже в базовій модифікації розробники пропонують 7-дюймовий сенсорний дисплей, систему виявлення пішоходів з функцією екстреного гальмування і асистента утримання в смузі. Тести показали, що цей автомобіль демонструє досить високу стійкість, що робить його одним з найбільш вдалих кросоверів для міста.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!