Сьогодні дебютує електричний кросовер Volkswagen ID.6

0
170

Volkswagen планує представити третю модель свого електричного сімейства моделей ID. Крім хетчбека ID.3 і кросовера ID.4, покупцям буде запропонований більший SUV ID.6, який був анонсований концептом Roomzz, представленим на автосалоні в Шанхаї. Його серійна версія буде показана на тому ж автосалоні.

Хоча VW в повному обсязі виключив можливість доставки ID.6 на інші ринки, на даний момент він буде продаватися тільки в Китаї. Як і менший ID.4, він буде доступний в Народній Республіці в двох окремих версіях, кожна з яких буде побудована місцевими спільними підприємствами VW і FAW / SAIC. ID.6 X і ID.6 Crozz будуть представлені сьогодні з трохи різним дизайном і практично ідентичною механікою

VW зберігає мовчання щодо технічних характеристик свого нового електричного кросовера, але все ж якісь дані вдалося дізнатися завдяки Міністерству промисловості і інформаційних технологій Китаю (MIT).

ID.6 був омологований для Китаю ще в минулому році. MIT представила фотографії електромобіля і велику специфікацію про нього на своєму веб-сайті. Колісна база була збільшена на 200 мм і тепер становить 2 965 мм в порівнянні з тим же ID.4. При загальній довжині в 4 876 мм, новий ID.6 на 300 мм довший пятиместного ID.4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!