Сьогодні дебютує електричний кросовер Volkswagen ID.6

0
169

Volkswagen планує представити третю модель свого електричного сімейства моделей ID. Крім хетчбека ID.3 і кросовера ID.4, покупцям буде запропонований більший SUV ID.6, який був анонсований концептом Roomzz, представленим на автосалоні в Шанхаї. Його серійна версія буде показана на тому ж автосалоні.

Хоча VW в повному обсязі виключив можливість доставки ID.6 на інші ринки, на даний момент він буде продаватися тільки в Китаї. Як і менший ID.4, він буде доступний в Народній Республіці в двох окремих версіях, кожна з яких буде побудована місцевими спільними підприємствами VW і FAW / SAIC. ID.6 X і ID.6 Crozz будуть представлені сьогодні з трохи різним дизайном і практично ідентичною механікою

VW зберігає мовчання щодо технічних характеристик свого нового електричного кросовера, але все ж якісь дані вдалося дізнатися завдяки Міністерству промисловості і інформаційних технологій Китаю (MIT).

ID.6 був омологований для Китаю ще в минулому році. MIT представила фотографії електромобіля і велику специфікацію про нього на своєму веб-сайті. Колісна база була збільшена на 200 мм і тепер становить 2 965 мм в порівнянні з тим же ID.4. При загальній довжині в 4 876 мм, новий ID.6 на 300 мм довший пятиместного ID.4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.