Авто

ТОП-8 найбезглуздіших моделей світового автопрому

Share

У список найдивніших машин портал 110KM.RU включив моделі з минулого століття. Відкриває рейтинг мініатюрний одномісний автомобіль BMW Isetta.

Він мав специфічні пропорції, мотоциклетний мотор і непогано продавався. «Срібло» дістається Honda Insight родом з 2000-х. Довгий капот і дах в дусі купе виглядають на цій моделі як щось чужорідне. Однак задні колісні арки перевершують все це в безглуздості. 
Замикає першу трійку BMW Z1. Відсутність дверей (інженери чогось вирішили, що вони повинні складатися всередину) і надто розтягнутий капот – все це викликає подив, а не бажання купити автомобіль.

Далі йде Volkswagen «Thing» – дуже дивний позашляховик з кузовом кабріолет. Він сходив з конвеєра з 1968-го по 1983-й. Компактний, максимально утилітарний і візуально нагадує баггі. Все це не завадило йому стати символом своєї епохи.

П’яте місце дістається Stout Scarab. Це американський легковий автомобіль, чия історія почалася в 1930-му. Він випускався фірмою Stout Motor Car Company в Детройті, штат Мічиган. Це самим перший в світі автомобіль з кузовом мінівен і перший автомобілем з кузовом зі склопластику.
Шостим стає «сімейний» автомобіль Fiat Multipla з дуже великим лобовим склом, непропорційно маленьким капотом і лінією скління на любителя. Слідом йде автомобіль Peel P50, що більше нагадує забавну дитячу машинку. А замикає ТОП Reliant Robin. Цей компактний триколісний автомобіль називають найгіршим в історії британського автопрому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Leave a Comment

View Comments

  • Еще бы понять, где какая модель на фото - цены бы автору не было!

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Cadillac випустив лімітовану серію автомобілів ручної роботи

2024 знаменує 20-річний ювілей V-серії - високопродуктивних моделей Cadillac. На честь цієї події Cadillac випустив…

17.05.2024

Названі автокомпанії лідери з продажу електромобілів у 2023 році

Продажі електромобілів у світі минулого року досягли 9.6 мільйонів одиниць, не враховуючи гібриди з можливістю…

17.05.2024

З’ясувалося, чому Hyundai Santa Fe провалив краш-тести

Нещодавно Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) протестував Hyundai Santa Fe 2024 , який не отримав нагороду Top Safety Pick+ .…

17.05.2024

Ford вимагає від постачальників скорочення витрат

Ford Motor закликає своїх постачальників знизити витрати у спробі підтримати рентабельність електромобілів, йдеться у внутрішньому меморандумі…

17.05.2024

Mitsubishi готує нове покоління культового мінівену Delica (D:6)

У гамі Mitsubishi компактний мінівен Delica існує з далекого 1968 року. З того часу автомобіль…

17.05.2024

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024