ТОП-8 найбезглуздіших моделей світового автопрому

Всі ці машини, викликають масу питань до їх творців, які колись їздили по звичайних дорогах. Незважаючи на всі свої дивацтва, автомобілі все-таки знаходили покупців.

1
904

У список найдивніших машин портал 110KM.RU включив моделі з минулого століття. Відкриває рейтинг мініатюрний одномісний автомобіль BMW Isetta.

Він мав специфічні пропорції, мотоциклетний мотор і непогано продавався. «Срібло» дістається Honda Insight родом з 2000-х. Довгий капот і дах в дусі купе виглядають на цій моделі як щось чужорідне. Однак задні колісні арки перевершують все це в безглуздості. 
Замикає першу трійку BMW Z1. Відсутність дверей (інженери чогось вирішили, що вони повинні складатися всередину) і надто розтягнутий капот – все це викликає подив, а не бажання купити автомобіль.

Далі йде Volkswagen «Thing» – дуже дивний позашляховик з кузовом кабріолет. Він сходив з конвеєра з 1968-го по 1983-й. Компактний, максимально утилітарний і візуально нагадує баггі. Все це не завадило йому стати символом своєї епохи.

П’яте місце дістається Stout Scarab. Це американський легковий автомобіль, чия історія почалася в 1930-му. Він випускався фірмою Stout Motor Car Company в Детройті, штат Мічиган. Це самим перший в світі автомобіль з кузовом мінівен і перший автомобілем з кузовом зі склопластику.

Шостим стає «сімейний» автомобіль Fiat Multipla з дуже великим лобовим склом, непропорційно маленьким капотом і лінією скління на любителя. Слідом йде автомобіль Peel P50, що більше нагадує забавну дитячу машинку. А замикає ТОП Reliant Robin. Цей компактний триколісний автомобіль називають найгіршим в історії британського автопрому.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.