Mercedes-Benz готує новий електромобіль з запасом ходу 400 кілометрів

0
86

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизер нового компактного електричного кросовера EQB. Автомобіль представлять 18 квітня напередодні Шанхайського автосалону на спеціальному заході «EQ Night». Перш за все компактну модель чекають в Китаї, до кінця року вона також з’явиться в Європі, а на північноамериканському континенті – в 2022 році.

Mercedes-Benz EQB стане електричною альтернативою моделі GLB з традиційними двигунами внутрішнього згоряння. Автомобіль отримає іншу оптику і «закриті» грати радіатора. Салон електрокара зможе вмістити до семи чоловік.

Новинка побудована на модульній платформі MFA2 . Така архітектура розрахована на установку ДВЗ, гібридних і електричних силових установок, і тим самим відрізняється від більш просунутих батарейних MEA (EVA II) і MMA .

тизер Mercedes-Benz EQB

Новинка буде доступна у версіях з акумуляторами ємністю від 60 до 110 кВт-год, які забезпечать пробіг на одному заряді мінімум 400 кілометрів. За попередніми даними, Mercedes-Benz EQB запропонують з трьома електромоторами на вибір: потужністю 201, 268 і 335 к.с.

Більш детальна інформація стане відома на офіційній презентації моделі 18 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!