Mercedes-Benz готує новий електромобіль з запасом ходу 400 кілометрів

0
86

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тизер нового компактного електричного кросовера EQB. Автомобіль представлять 18 квітня напередодні Шанхайського автосалону на спеціальному заході «EQ Night». Перш за все компактну модель чекають в Китаї, до кінця року вона також з’явиться в Європі, а на північноамериканському континенті – в 2022 році.

Mercedes-Benz EQB стане електричною альтернативою моделі GLB з традиційними двигунами внутрішнього згоряння. Автомобіль отримає іншу оптику і «закриті» грати радіатора. Салон електрокара зможе вмістити до семи чоловік.

Новинка побудована на модульній платформі MFA2 . Така архітектура розрахована на установку ДВЗ, гібридних і електричних силових установок, і тим самим відрізняється від більш просунутих батарейних MEA (EVA II) і MMA .

тизер Mercedes-Benz EQB

Новинка буде доступна у версіях з акумуляторами ємністю від 60 до 110 кВт-год, які забезпечать пробіг на одному заряді мінімум 400 кілометрів. За попередніми даними, Mercedes-Benz EQB запропонують з трьома електромоторами на вибір: потужністю 201, 268 і 335 к.с.

Більш детальна інформація стане відома на офіційній презентації моделі 18 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.