Авто

Опубліковані перші зображення Mercedes-Benz E-Class нової генерації

Share

Німецький автовиробник випускає моделі E-Class з 1993 року і з тих пір модель вже неодноразово встигла змінити покоління. Актуальне, п’яте покоління з’явилося на ринку в 2017 році і має індекс W213 . У 2020 році модель пережила плановий рестайлінг, ну, а зараз компанія займається розробкою моделі нового покоління.

Реалізація моделей E-Class на старосвітському ринку знижується вже три роки поспіль. У 2017 році дилери марки продали 127 638 автомобілів, а за підсумками 2020 року було реалізовано лише 70 171 од., що на 34,7% менше, ніж роком раніше.

Очікується, що новий Mercedes-Benz E-Class отримає індекс W214 . Фахівці вважають, що седан дебютує в 2023 році, а універсал з’явиться приблизно через шість місяців. Останній рестайлінг покоління W213 був досить серйозним, а тому відчутних змін у зовнішності чекати не слід. Офіційних зображень новинки поки немає, проте дизайнер іспанського видання motor.es вирішив представити, як буде виглядати нова модель німецької марки.

Вивчаючи рендерні зображення можна помітити, що новий E-Class отримає майже такі ж грати радіатора, як у С-Class , а головна оптика напевно буде повністю нової. Фари стануть витягнутими, а бампер стане більш скульптурним. Передній звис можуть підняти трохи вище, а капот стане «більш горизонтальним». Очікується, що зовнішність нового E-Class стане більш спортивною. Зміни в основному торкнуться передньої і задньої частини, а ось бічний профіль залишиться практично незмінним.

За попередніми даними, інтер’єр E-Class в версії W214 виявиться помітно переробленим. На центральній консолі буде встановлено кілька дисплеїв, а щиток приладів стане віртуальним. Ще у нового E-Class , швидше за все, буде автопілот третього рівня.

Іспанське видання motor.es вважає, що новий Mercedes-Benz E-Class буде поставлятися з чотирициліндровими турбомоторами, які також з’являться в гамі C-Class . Будуть доступні бензинові та дизельні двигуни, а також м’які і підключаються гібриди. Очікується, що останні зможуть проїжджати виключно на електротязі близько 100 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Водіям підказали, як заощадити на рідині, що омиває, влітку і не зіпсувати автомобіль

З настанням теплої пори року автовласники часто заливають у бачок склоомивача замість спеціальної миючої рідини…

05.05.2024

Mercedes-Benz EQXX проїхав 1010 кілометрів на одній зарядці (відео)

Mercedes-Benz EQXX проїхав із Ер-Ріяду до Дубая на одній зарядці батареї. Mercedes-Benz прозвітував про третій…

05.05.2024

Lamborghini Revuelto отримає тюнінговий обвіс за ціною суперкара Huracan (фото)

Супергібрид Lamborghini Revuelto отримає обважування від DMC за ціною суперкара Huracan. Навесні 2023 року компанія…

05.05.2024

Українці масово позбавляються автомобілів: названо причину

У квітні в Україні на внутрішньому ринку зареєстровано 124,5 тис. перепродажів вживаних легкових автомобілів, що…

05.05.2024

Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього» (фото)

Бренд Boshoku, що належить Toyota, у рамках Пекінського автосалону представив концепт «мінівену майбутнього». Розробка з…

05.05.2024

В Україні набрали чинності зміни до ПДР

Відтепер на навчальних автомобілях в Україні не має бути знаків із літерою «У». Відповідні зміни…

05.05.2024