Audi представила новий електрокар в несподіваному місці

0
238

Audi Bulgaria провела офіційну презентацію, на якій електромобіль був представлений в «зарядженому» виконанні RS. В даний час коронавірусні обмеження в країні дещо ослаблені, і це дозволило місцевому підрозділу німецького бренду зібрати представників ЗМІ на приватній майданчику в Софії, де вперше перед публікою «в живу» постав новий RS E-Tron GT. Audi Bulgaria заявила, що це перше (і поки єдине) місце в Європі, де електромобіль був представлений публіці.

«З Audi RS E-Tron GT ми хочемо показати, наскільки надихає може бути електрична мобільність. Ми з упевненістю заявляємо, що це емоційна і знакова модель, яка окреслює основи електрифікації автомобільної промисловості майбутнього. ми хочемо бути там, де хочуть бути самі споживачі », – сказав під час заходу Маркус Татцер, генеральний директор офіційного імпортера Audi в Болгарії.

E-Tron GT і RS E-Tron GT вже доступні для замовлення в багатьох країнах. У Сполучених Штатах ціни на базову модель Premium Plus починаються з 99 900 доларів, в той час як топове виконання RS стартує з позначки в 139 900 доларів.

Для порівняння, в Болгарії E-Tron GT коштує не менше приблизно 125 000 доларів, а RS E-Tron GT – майже 170 000 доларів. В країні немає держсубсидій для електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!