Опубліковані перші зображення рестайлінгового Haval F7

0
61

Дизайнери порталу «Колеса.ru» на основі сертифікаційних фотографій створили рендерні зображення нового кросовера Haval F7.

У минулому році модель пережила невеликий рестайлінг в Китаї. Оновлена модель отримала нову решітку радіатора, перероблений інтер’єр, мультимедійну систему з 12,3-дюймовим екраном, а також дефлектори воздуховодов іншої форми. Крім того, кросовер сильно оновився за рахунок нової решітки радіатора і нижнього бампера іншої форми.

Збоку модель практично не зміниться, а ось задня частина оновиться за рахунок іншого бампера з вертикальними світловідбивачами з боків, а також більш простого оформлення нижньої частини з імітацією дифузора і вузьким горизонтальним протитуманним ліхтарем. Також варто відзначити, що над буквеним позначенням моделі з’явиться нова виштамповка уздовж всієї ширини кришки багажника.

Фахівці вважають, що інтер’єр моделі також оновиться, але ніякої конкретики поки немає. Силові установки залишаться колишніми. Модель буде пропонуватися з турбомоторами об’ємом 1,5 і 2,0 літра, які видають на китайському ринку 169 і 224 к.с., а на ринку РФ 150 і 190 сил відповідно. У ролі трансмісії виступить роботизована 7-ступінчаста коробка передач з двома зчепленнями. Дебют оновленого F7 відбудеться в цьому місяці на Шанхайському автосалоні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!