Honda Prologue може стати новим спортивним електромобілем бренду

0
237

Після припинення виробництва Clarity Electric, Honda більше не пропонує жодного електромобіля в США. Однак за межами цієї країни все інакше. Інші ринки отримують стильний електрокар під назвою Honda e, симпатичний хетчбек розміром приблизно з Honda Fit. Платформа електромобіля Honda готова для «більш спортивного застосування», і японський автовиробник вже показав, як може виглядати така машина.

Honda Sports EV Concept з 2017 року продемонстрував ретро-тематичний спортивний автомобіль Honda з електронної стилізацією елементів, і деякі патентні зображення того, як виглядає среднемоторний спорткар з’явилися в мережі. Хоча до цих пір не відомо, яку саме форму він прийме, заявка розкриває справжню назву майбутнього електромобіля Honda.

8 квітня 2021 року компанія Honda подала в патентне відомство США заявку на реєстрацію товарного знака Prologue. Подача досить специфічна і охоплює «наземні транспортні засоби, а саме автомобілі, електромобілі з акумулятором і конструктивні деталі для вищезгаданого». Prologue здається цікавою назвою для початку ери електричних спортивних автомобілів, але воно могло б легко охоплювати більш поширені електромобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!