Бренд Geely офіційно представив новий кросовер Geely Xingyu L

0
109

У Китаї представили кросовер Geely Xingyue L – новий флагман в лінійці SUV китайського бренду, який задав новий рівень розкоші і технологічного оснащення. Модель створена за участю фахівців з Volvo.

Geely Xingyue L має заводський індекс KX11 , і, можливо, він стане ім’ям власним на деяких зарубіжних ринках: не вийти за межі Китаю кросовер з таким дизайном просто не може. Новинка побудована на модульній платформі CMA (Compact Modular Architecture), яка була розроблена знову ж за участю фахівців з Volvo .

Габаритні розміри Geely KX11 становлять 4 770 мм в довжину, 1 895 мм – в ширину і 1 689 мм – у висоту. Колісна бази дорівнює 2845 мм. Виробник позиціонує цю машину як компактний кросовер, хоча за розміром бази KX11 з легкістю позмагатися з середньорозмірними кроссоверами.

Платформа зобов’язує мати лінійку моторів Volvo. Так, в Піднебесній новинка буде доступна з двома «турбочетвірками» об’ємом 2,0 літра. Потужність агрегатів буде 218 і 238 к.с. Крутний момент становить 325 і 350 Нм відповідно. Більш потужний двигун поєднується з 8-ступінчастою АКП Aisin , а «молодший» буде працювати в парі з 7-швидкісним “роботом”. Привід – повний і передній відповідно, відзначає портал UaMotors.

У салоні відзначимо три дисплея: перший – цифрова панель приладів, другий і третій відповідають за мультимедіа і управління деякими функціями. Обробка виконана високоякісною шкірою, яка в центральній частині крісел має перфорацію, що утворить оригінальний візерунок.

За бажанням Geely KX11 можна буде замовити з преміальної аудіосистемою Bose з 10 динаміками і системою активного шумозаглушення, а також з автопілотом четвертого рівня. Це стало можливим в тому числі завдяки модулю 5G, який також дозволив реалізувати систему автоматичного паркінгу, діючу в радіусі одного кілометра.

Кросовер Geely Xingyue L став другою моделлю в так званій «зоряної серії», запущеної в рамках реалізації стратегії 4.0. Перша – седан Xingrui (Preface).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!