З’явилися перші фото нового кросовера Ford на платформі Volkswagen

0
121

Видання Carscoops розмістило в Мережі знімки якогось прототипу, який, як повідомляється, стане першим електричним SUV марки Ford, розроблений на основі фольксвагеновской платформи MEB.

Так, на представлених фотографіях знаходиться кросовер, який майже повністю укритий чохлом. За стилістикою кузова він помітно відрізняється від нинішніх серійних електромобілів компанії Volkswagen . Наприклад, корма моделі має більш незграбні обриси, а передня частина виглядає трохи більш агресивно. Крім того, позашляховик не має традиційних «м’язистих» колісних арок.

За попередньою інформацією, на фотографіях зображений навіть не ходовий прототип, а один з попередніх повнорозмірних макетів майбутнього електромобіля Ford. Імовірно він зроблений з модельної глини. До появи серійного електричного кросовера марки Ford на шасі MEB пройде ще не менше двох років.

Початок виробництва новинки на німецькому підприємстві Ford планується на 2023 рік. Нагадаємо, що нинішні позашляховики Volkswagen розташовують силовими агрегатами потужністю до 306 к.с. і запасом ходу до 400 км.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!