З’явилися перші зображення нового Audi A8 Horch

0
543

Минулого тижня фотошпигуни змогли зробити знімки прототипу найбільш люксової версії майбутнього оновленого представницького седана Audi A8, яка може отримати найменування Horch. На основі цих фотографій видання «Колёса.ру» розробило рендерні зображення новинки.

Нагадаємо, що Horch – це німецька автомобілебудівна компанія, яка була заснована в 1904 році Хорьхом (він же є засновником марки Audi ). Також це одна з чотирьох компаній ( Horch, Audi, Wanderer, DKW ), з яких виросла в 1932 році марка Auto Union , вона і отримала легендарну емблему, що складається з чотирьох кілець. Пізніше компанія Auto Union трансформувалася в Audi , а найменування Horch стало історією.

Протягом останніх років часто з’являлися чутки про повернення назви Horch , зокрема, для однієї з моделей марки Audi . Якщо це станеться, то, найімовірніше, що таке виконання дістанеться моделі Aidi A8 . Незалежні дизайнери на своїх рендера спробували уявити, як би міг виглядати такий автомобіль. Судячи з Рендер, крім фар іншої форми седан Audi A8 з приставкою Horch отримає і модернізовану грати радіатора.

Крім того, новій Audi A8 Horch дістанеться збільшена колісна база, вся прибавка якої піде на задні двері. Що ж стосується задньої частини машини, то тут з’являться злегка змінені ліхтарі з іншими світлодіодними елементами. Також, найімовірніше, що новинка отримає і оригінальний набір колісних дисків. Прем’єра новинки очікується протягом нинішнього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!