Toyota Crown перетвориться в кроссовер на китайському ринку

Час читання: < 1 хв.
0

Марка Toyota знайшла ще одне застосування для найменування Crown, під яким на японському ринку пропонуються розкішні седани. Як пише видання AutoHome, оригінальний логотип лінійки Crown з’явиться на одній з модифікацій кросовера Kluger: так в Японії і деяких інших країнах називається позашляховик, в Україні відомий як Toyota Highlander.

Компанія Toyota вже реалізує модель Highlander в Китаї: виробництвом цього автомобіля займається спільне підприємство японської корпорації і місцевої марки GAC. Але, як повідомляється, за новим проектом Crown Kluger буде стояти інший китайський виробник – FAW .

Так, для розширення лінійки своїх кросоверів на китайському ринку компанія Toyota за допомогою бренду FAW адаптувала до місцевих умов американську модифікацію Highlander в версії HSE . Такий автомобіль відрізняється більш розвиненим обвісом кузова і модернізованими радіаторними гратами. Додатковим відмінністю кросовера Crown Kluger буде логотип у вигляді стилізованої корони, який на японському ринку використовується на седані Crown .

Реклама

За технічними параметрами відмінностей між китайськими версіями Highlander і Crown Kluger не буде. Обидва позашляховика має намір оснащувати гібридним силовим агрегатом на базі 2,5-літрового бензинового двигуна, який видає 192 к.с. Не виключено, що Crown Kluger дебютує на майбутньому Шанхайському автосалоні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!