Опубліковані знімки салону нового Toyota Land Cruiser 300

0
117

Інсайдери продовжують розкривати інформацію про нове покоління позашляховика Land Cruiser з індексом 300. не так давно в Instagram з’явилися чергові схематичні зображення деяких деталей нового Land Cruiser 300. Інформує портал UaMotors .

Схематичні зображення з номерами деталей були опубліковані в Instagram профілю landcruiserupdates. Про дизайн моделі по ним судити складно, хоча можна відзначити, що наступна генерація легендарного японського позашляховика збереже рельєф капота, який злегка змінить форму в місцях сполучення з крилами. Останні, до слова, також зазнають зміна.

Радіаторна решітка у новинки здається більшим, ніж у нинішнього LC200, а її нижній елемент буде «підпирати» фари. Задні ліхтарі будуть видозмінені і стануть більш компактними, проте поки незрозуміло, як це відіб’ється на дизайні п’ятої двері.

Куди цікавіше виглядає моторна гамма. Так, в ній залишиться бензиновий V6 об’ємом 4.0 літра (1GR) і турбований 3,5-літровий V35A. Дизельних агрегатів більше немає. Згодом, всупереч чуткам, там з’являться і дизельні мотори, в результаті чого вона зазнаватиме змін.

Але про це ми знали і раніше, а от інтер’єр ми бачимо вперше. На знімках можна відзначити повністю електронну панель приладів і «повітряний» екран мультимедійного комплексу, діагональ якого перевищує 10 дюймів. У зв’язку з появою нової мультимедіа зміниться і розташування дефлекторів обдування, а рульове колесо стане трьохспицевим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!