Представлений сучасний кросовер Geely за $ 7600

0
772

Компанія Geely представила новий компактний кросовер Geely Vision X3 Pro, який повинен надійти в продаж в Китаї вже наступного тижня. Ціна повинна скласти близько 7600 доларів.

Модель Geely Vision X3 була випущена на ринок в 2017 році, в 2019 і 2020 роках виробник двічі оновлював лінійку. Тепер же настав час моделі з приставкою Pro. Зовні зміни на так помітні, хоча автомобіль отримав оновлену решітку радіатора, інший бампер і вертикальні денні ходові вогні.

Основні зміни відбулися в інтер’єрі, який отримав великий 8-дюймовий екран з бортовою системою G-Link, що забезпечує зв’язок зі смартфоном, а також можливістю голосового управління. При цьому приладова панель залишилася аналогової, між спідометром і тахометром розташований невеликий дисплей бортового комп’ютера. Передбачено місце для бездротової зарядки смартфона.

Новий автомобіль буде оснащуватися атмосферним двигуном об’ємом 1,5 л з максимальною потужністю 109 к.с. і максимальним обертовим моментом 142 Нм. У машині встановлена ​​варіаторная коробка передач. Передбачений режим Eco для економії палива.

У Китаї автомобіль виходить 15 квітня.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!