ТОП-3 найбільш стійких до іржі вживані авто

0
5096

Іржа – постійна і неминуча супутниця багатьох вживаних, а часом навіть і нових автомобілів, яка нерідко призводить як до деформації, так і до банального загнивання кузова. Але існує кілька автовиробників, які відносяться до цього питання з максимальною увагою. Редакція Daily-Motor назвала три автомобіля, кузова яких щосили пручаються появи іржі.

На першій позиції цього рейтингу ми розташували Audi A6 C4, на корозію кузова якого власники цієї моделі практично не скаржаться. Що не дивно, з огляду на те, що саме Audi, мабуть, є найбільш просунутим автовиробником в цьому плані. Компанія почала оцинковувати кузова своїх машин ще з 80-х. Єдине слабке місце A6 C4 – це передні крила, проте при належному догляді за ними і швидкій реакції на появу так званих «жучків» можна не турбуватися про те, кузов цієї не моделі зацвіте навіть через багато років експлуатації.

На другому місці розташувався седан C-класу Skoda Octavia, кузов першого покоління якого є одним з найстійкіших в сегменті до появи іржі. Багато власників цієї моделі відзначають, що навіть з появою безлічі природних відколів на кузові через довгі роки експлуатації вони практично не жовтіють, чого не можна сказати про багатьох інших моделях Skoda.

Трійку замикає «француз» – Peugeot 307. При всіх технічних огріхах цієї моделі автомобіль завоював репутацію одного з найбільш нержавіючих автомобілів на «вторинці». Допомагає йому в цьому частково оцинкований кузов, який обробляли спеціально в тих місцях, де найчастіше проявляється корозія. Якщо автомобіль не побував в ДТП, то його кузов здатний зберігати свій природний стан десятиліттями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!