Авто

ТОП-3 не старих авто, які проїжджають більше 300 тисяч кілометрів

Share

Чому 300 тисяч, чому не 500 або мільйон? Ну по-перше, мільйонники вже давно не виробляють і більшість таких автомобілів вже в солідному віці і з чималим пробігом. 500 тисяч? Тут приблизно така ж історія, зараз досить складно знайти свіжий автомобіль, який чесно відходить 500 тисяч без особливих проблем, та й пробіг там вже буде такий, що від цих 500 залишиться 200-300, а то і менше. Так ось і вирішили, що писати будемо про свіжі автомобілі, які точно відходять більше 300 тисяч кілометрів. Та й що таке 300 тисяч км для звичайного водія? Це близько 15 років регулярної їзди на роботу, у справах, на дачу ну і в цілому звичайної повсякденної їзди. Звідки такі висновки? З власного досвіду. Я чесно не розумію, як хтось примудряється проїхати більше 30 тисяч кілометрів на рік.

Писати постараємося про ті автомобілі, які можна купити як новими, так і б.у . Однак більший упор все таки буде на “поношені” автомобілі з невеликим пробігом. Насамперед відзначимо досить популярний бюджетний паркетник – Hyundai Creta, який відносно недавно отримав свій перший рестайлінг.

Сам по собі автомобіль як зовні, так і внутрішньо досить не поганий. Так, це не преміум, але ми ж тут і не за автомобілями за 2-3 мільйони, правильно? Нову Крету зараз можна купити від 300 – 400 тисяч, за ці ж гроші можна взяти однорічний автомобіль на вторинному ринку в багатьох комплектаціях і з пробігом менше 50 тисяч км.

Наступним автомобілем хочемо представити вам модель від брата близнюка Hyundai, а саме Kia і її досить хорошу і цікаву модель Ceed. Мова йде про третє покоління, яке проводиться з 2018 року. За весь час лінійка Ceed себе досить добре зарекомендувала і у неї багато шанувальників, а третє покоління нічим не гірше за своїх попередників.

Представлений автомобіль в двох типах кузова – універсал і 5-дверний хетч. Ціни на новий автомобіль в кузові хетчбек стартують приблизно від 500 – 600 тисяч гривень. При цьому на вторинному ринку ціни нищы. Так, автомобіль у віці від 1 до 2 років можна купити за 300 – 400 тисяч, при цьому це будуть не найбідніші комплектації, а пробіг у них буде менше 50 тисяч кілометрів, тобто в будь-якому випадку авто ще буде на гарантії.

Ну і наостанок, представимо вам один з наших улюблених автомобілів – Skoda Octavia. Так, деякі з вас можуть назвати цей автомобіль невиправдано дорогим, але ми не згодні. За ціну Октахи, складно знайти схожий за всіма параметрами автомобіль. Тут і комфортний салон, і високий рівень безпеки, і надійні мотори, та й в цілому автомобіль дуже навіть не поганий.

Що ж, за новеньку Октавію доведеться розщедритися, а саме віддати від 600 тисяч за найпростішу комплектацію. Відзначимо, що навіть в мінімальній комплектації в автомобілі є все, що потрібно для комфортного водіння. Купити останнє покоління на вторинному ринку майже неможливо, тому радимо придивитися до рестайлінгу третього покоління, який закінчив свої продажі в 2020 році. Такий автомобіль сміливо можна дивитися за 300 – 400 тисяч, в такому бюджеті можна розраховувати на хороші комплектації і вкрай малий пробіг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024

Електро-Creta від Hyundai потрапила до об’єктивів фотошпигунів

Бестселер Hyundai в сегменті кросоверів (Creta) готується до того, щоб стати одним з автомобілів, що…

18.05.2024

У Європі розпочався продаж оновленого кросовера Ford Puma

В Іспанії вже оголошено ціни на новий Ford Puma 2024 року. Компанія відкрила конфігуратор для…

18.05.2024

Електричний пікап Toyota таки стане серійним

Японський електричний пікап Toyota Hilux EV таки стане серійною моделлю. Представлений наприкінці 2022 року електричний…

18.05.2024