ТОП-3 не старих авто, які проїжджають більше 300 тисяч кілометрів

0
514

Чому 300 тисяч, чому не 500 або мільйон? Ну по-перше, мільйонники вже давно не виробляють і більшість таких автомобілів вже в солідному віці і з чималим пробігом. 500 тисяч? Тут приблизно така ж історія, зараз досить складно знайти свіжий автомобіль, який чесно відходить 500 тисяч без особливих проблем, та й пробіг там вже буде такий, що від цих 500 залишиться 200-300, а то і менше. Так ось і вирішили, що писати будемо про свіжі автомобілі, які точно відходять більше 300 тисяч кілометрів. Та й що таке 300 тисяч км для звичайного водія? Це близько 15 років регулярної їзди на роботу, у справах, на дачу ну і в цілому звичайної повсякденної їзди. Звідки такі висновки? З власного досвіду. Я чесно не розумію, як хтось примудряється проїхати більше 30 тисяч кілометрів на рік.

Писати постараємося про ті автомобілі, які можна купити як новими, так і б.у . Однак більший упор все таки буде на “поношені” автомобілі з невеликим пробігом. Насамперед відзначимо досить популярний бюджетний паркетник – Hyundai Creta, який відносно недавно отримав свій перший рестайлінг.

Сам по собі автомобіль як зовні, так і внутрішньо досить не поганий. Так, це не преміум, але ми ж тут і не за автомобілями за 2-3 мільйони, правильно? Нову Крету зараз можна купити від 300 – 400 тисяч, за ці ж гроші можна взяти однорічний автомобіль на вторинному ринку в багатьох комплектаціях і з пробігом менше 50 тисяч км.

Наступним автомобілем хочемо представити вам модель від брата близнюка Hyundai, а саме Kia і її досить хорошу і цікаву модель Ceed. Мова йде про третє покоління, яке проводиться з 2018 року. За весь час лінійка Ceed себе досить добре зарекомендувала і у неї багато шанувальників, а третє покоління нічим не гірше за своїх попередників.

Представлений автомобіль в двох типах кузова – універсал і 5-дверний хетч. Ціни на новий автомобіль в кузові хетчбек стартують приблизно від 500 – 600 тисяч гривень. При цьому на вторинному ринку ціни нищы. Так, автомобіль у віці від 1 до 2 років можна купити за 300 – 400 тисяч, при цьому це будуть не найбідніші комплектації, а пробіг у них буде менше 50 тисяч кілометрів, тобто в будь-якому випадку авто ще буде на гарантії.

Ну і наостанок, представимо вам один з наших улюблених автомобілів – Skoda Octavia. Так, деякі з вас можуть назвати цей автомобіль невиправдано дорогим, але ми не згодні. За ціну Октахи, складно знайти схожий за всіма параметрами автомобіль. Тут і комфортний салон, і високий рівень безпеки, і надійні мотори, та й в цілому автомобіль дуже навіть не поганий.

Що ж, за новеньку Октавію доведеться розщедритися, а саме віддати від 600 тисяч за найпростішу комплектацію. Відзначимо, що навіть в мінімальній комплектації в автомобілі є все, що потрібно для комфортного водіння. Купити останнє покоління на вторинному ринку майже неможливо, тому радимо придивитися до рестайлінгу третього покоління, який закінчив свої продажі в 2020 році. Такий автомобіль сміливо можна дивитися за 300 – 400 тисяч, в такому бюджеті можна розраховувати на хороші комплектації і вкрай малий пробіг.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!