Названий ТОП-5 електрокарів з найбільшим запасом ходу

0
377

При покупці електрокара клієнти в основному керуються кількома критеріями, в тому числі важливим аспектом є запас ходу на електротязі. Експерти інтернет-порталу Daily Motor проаналізували останній показник у представлених на світовому ринку електрифікованих транспортних засобів і назвали власний ТОП-5 моделей з найбільшим запасом ходу.

Цікаво, що всі лідируючі позиції в ТОПі займають електрокари з лінійки американської компанії Tesla, одного з «піонерів» у сфері електротранспорту, що займає істотну частку світового ринку.

Перший рядок рейтингу дісталася оновленим електромобілю Model X у виконанні Long Range. Запас ходу на електротязі у електрокара складає прядка 580 км, і це на сьогоднішній день найкращий показник для серійних версій.

Друге місце ТОПу дісталося Tesla Model 3 (Long Range). Запас ходу варіюється в районі 565 км. Замикає трійку лідерів електрокроссоверTesla Model Y (Long Range), здатний долати на одній зарядці до 524 км. «Американець» Ford Mustang Mach-E з запасом ходу на електротязі в 490 км займає четверте місце, а останніми в ТОП-5 увійшли відразу дві моделі з однаковою дальністю ходу (480 км) – Rivian R1T і R1S.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!