Топ-10 автомобілів, які найбільше втрачають в ціні

0
1483

Нові автомобілі продовжують залишатися недосяжною мрією для багатьох людей, і ринок уживаних автомобілів від цього виграє. І тому найвигідніші угоди укладаються в моделях преміум-класу, показує дослідження експертів iSeeCars.

 Вони досліджували 2,6 мільйона продажів автомобілів в період з серпня 2020 року по березень 2021 року. Самі автомобілі за цими угодами були зроблені в 2019 або 2020 роках.

Дослідження показує, що 7 з 15 автомобілів, які варто купити протягом одного року, відносяться до сегменту люкс. Видання уточнює, що це не найдешевші старі автомобілі на ринку, але саме по ним фактор амортизації завдає найбільш серйозний удар, що робить їх набагато більш доступними, ніж нові.

BMW 5-ої серії

На вершині списку перебуває BMW 5-Series, який втратив 36,4% своєї вартості за перший рік. 

Hyundai Sonata

Корейська седан Hyundai Sonata може «похвалитися» більш-менш схожими показниками падіння ціни через 1-2 роки. 

Infiniti Q50

Розкішне купе втрачає близько 31% своєї вартості тільки за перший рік, що означає майже на 17 000 доларів менше для власника при перепродажі.

Infiniti Q50

Ще один розкішний седан в списку, який виходить набагато дешевше, якщо купувати його за все через рік після покупки першим власником. 

BMW 3-ї серії

Менший баварський седан також виглядає хорошою операцією, якщо людина, яка хоче їм володіти, почекає рік і купить його на ринку старих автомобілів. 

Mercedes-Benz GLA

Якщо покупець шукає розкішний позашляховик, а не седан, Mercedes-Benz GLA здається цілком прийнятним варіантом. 

Mercedes-Benz CLA

Схожа ситуація і з седаном Mercedes-Benz CLA, який стоїть на 13 400 доларів менше всього через 12 місяців після виходу з магазина бренду.

Cadillac XT5

15 000 доларів економить покупець розкішного американського позашляховика. 

GMC Yukon Denali

Більший розкішний позашляховик однієї з компаній General Motors також дозволяє заощадити серйознішу суму. 

Ford Mustang

Найпопулярніша спортивна модель в світі має безліч шанувальників, що робить її досить популярною на ринку старих автомобілів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!