Названо Топ-10 найкращих електричних кросоверів в Україні в 2021 році

0
587

Ескперти склали рейтинг найкращих кросоверів на електротязі, які можна придбати в Україні в 2021 році.

Про це пише тематичне видання Ampercar.

BMW iX

Модель оснащена двома електричними моторами, які здатні продукувати 500 кінських сил. З місця до сотні автомобіль розганяється менше, ніж за п’ять секунд. Від мережі потужністю 200 кіловат BMW iX заряджається на 80% лише за 40 хвилин.

Nissan Ariya

Має кілька модифікацій і оснащується батареєю ємністю 63 або 87 кіловат-годин, одним або двома електромоторами (на передній і задній осі) і переднім або повним приводом. Максимальний запас ходу – до 500 кілометрів.

Mercedes-Benz EQC

Цей електрокросовер був створений на новій платформі, а в Україні у продажу він з’явиться з двома електричними моторами з потужністю до 400 кінських сил. До 100 км/год розганяється майже за 5 секунд.

Porsche Taycan Cross Turismo

Топова версія новинки зможе видавати близько 760 кінських сил, а до “сотні” зможе розігнатися за три секунди. Запас ходу за циклом WLTP становить 412 кілометрів.

Peugeot e-2008

Електрокросовер отримав двигун потужністю 136 кінських сил та батарею ємністю 50 кіловат-годин, яка дозволяє проїхати на одній зарядці близько 320 кілометрів.

BMW iX3

Мотор розташований на задній осі та видає 290 кінських сил. На одному заряді автомобіль здатен проїхати до 460 кілометрів.

Opel Mokka-e

Автомобіль має лише один електродвигун з потужністю 136 кінських сил (запас ходу – 320 кілометрів). Батарею на 80% власники зможуть зарядити майже за півгодини.

Audi e-tron S

Пікова потужність – понад 500 кінських сил, завдяки чому автомобіль набирає першу “сотню” лише за 4,5 секунд. Батарея забезпечує 360 кілометрів пробігу на одній зарядці.

DS 3 Crossback E-Tense

Кросовер отримав силову установку, як і його попередники. Головная особливість автомобіля – сучасні системи безпеки та функція автономного управління.

Mercedes EQA

Модель оснащена двигуном з потужністю 190 кінських сил, а завдяки батареї вона здатна проїхати до 426 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!