Бренд Genesis представив нове купе X Concept (ФОТО)

0
192

Преміальна марка Genesis показала нове концептуальне купе під назвою X Concept – воно позиціонується «квінтесенцією екологічної розкоші». Дизайн концепт-кара відрізняється максимальною концентрацією стилістичних рішень в дусі Athletic Elegance – можливо, саме так виглядатимуть наступні електрокари марки. При цьому ніяких технічних характеристик автовиробник не озвучив.

Новий концептуальний Genesis X позиціонується як потужний і швидкісний гран-турер, але створений шоу-кар в першу чергу для того, щоб показати нові дизайнерські напрацювання: як у зовнішності, так і в салоні. Плавний силует концепту з довгим «капотом», виштамповками і м’язистими задніми крилами: всі ці елементи покликані підкреслити «екологічну» динаміку, а застосовані здвоєні лінії служать відсиланням до серійним автомобілям бренду Genesis .

Натяком на екологічність став навіть колір нового X Concept. Спеціально створений для новинки відтінок отримав найменування Lencois Blue в честь лагун, розташованих в одному з природних парків на території Бразилії, який служить місцем тяжіння екотуристів.

Салон X Concept , в свою чергу, повинен підкреслити орієнтацію електрокара на водія. Екрани, котореи служать для демонстрації потрібних даних і управління додатковими функціями, знаходяться навколо водійського сидіння.

Крісло водія відокремили від решти салону великою консоллю, в яку вставили не тільки сенсорну панель, а й незвичайний сферичний важіль селектора: він отримав назву Crystal Sphere . Коли електромобіль вимкнений, селектор перевертається навколо своєї осі, трансформуючись у свого роду прикраса. Крім того, щоб додатково підкреслити роль водія, його сидіння і консоль обробили коричневими матеріалами, тоді як пасажирське крісло виконано в синіх відтінках.

Для обробки інтер’єру застосовувалися матеріали, які були отримані в ході вторинної переробки: зокрема, тканину, яку зробили з обрізків шкіри, що залишилися після виробництва серійних автмообілей Genesis . Модель X Concept стала п’ятим за рахунком несерійним прототипом компанії Genesis . І, як в інших випадках, можливість його серійного випуску поки не озвучується.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!