У Мережі показали зображення нової Skoda Octavia Scout

Незалежний дизайнер представив, який могла б вийде нова Skoda Octavia Scout в кузові ліфтбек.

0
191

Про появу піднесеного над дорогою і захищеного по периметру “юбкою” з нефарбованого пластика універсала Skoda Octaviа четвертого покоління стало відомо ще минулого літа. Така версія універсала отримала назву Scout , вона має за замовчуванням систему повного приводу.

Тепер же незалежний дизайнер представив, як могла б виглядати у виконанні Scout більш популярна у нас Skoda Octaviа в кузові ліфтбек. Така модель, швидше за все, за прикладом універсала отримала б збільшений на 15 мм дорожній просвіт, акуратний захисний обвіс з чорного пластику по колу і колісні диски особливого дизайну.

За аналогією з універсалом в ліфтбек також можна очікувати появу сріблястих декоративних вставок в нижній частині бамперів і в тон їм корпусів бічних дзеркал. І, звичайно ж на кромці кришки багажника з’явився б шильдик Scout .

Як і універсал, Skoda Octaviа Scout в кузові ліфтбек отримав би ту ж лінійку турбированних бензинових і дизельних моторів об’ємом від 1,5 до 2,0 літра з віддачею від 150 до 200 кінських сил. Коробки передач: 6-ступінчаста МКПП або 7-ступінчаста роботизована КПП, а привід повний або передній.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!