Економні та надійні: ТОП-5 найкращих пікапів

0
870

Чимала частина українських водіїв все ж вибирає собі пікапи. Це дуже універсальні транспортні засоби, основне завдання яких – працювати. Платформа дозволяє перевозити негабаритні вантажі до 1 тонни, а потужні двигуни надають машині відмінні буксирувальні можливості. Також пікап може бути ідеальним для активного відпочинку в умовах бездоріжжя за його позашляхові можливості, а кузов дозволяє перевозити велику кількість спорядження, велосипеди, лижі, намети або навіть квадроцикл.

Автомобілі даного класу є міцними і довговічними, а сучасні моделі можуть похвалитися помірною витратою палива.

Автомобільний портал MMR.net.ua уточнив, які пікапи найкраще вибрати в 2021 році.

Toyota Hilux

Протягом всього часу Toyota Hilux завоювала репутацію ікони міцності, надійності та довговічності. В кінці 2020 року «японець» мінімально оновився зовні і отримав новий 2,8 л двигун.

Машина оснащена базовим 2,4-літровим чотирициліндровим дизельним двигуном на 148 к.с., який не такий потужний, як у конкурентів, але достатній для своїх завдань. Також чотирициліндровий 2,8-літровий двигун, який видає 201 к.с. Працюють двигуни з механічними і автоматичними трансмісіями.

Hilux може похвалитися одними з кращих в класі їздових характеристик з точним управлінням і комфортною підвіскою. У салоні автомобіля багато місця для пасажирів, а якість обробки на високому рівні, як для пікапа.

VW Amarok

Наймолодший представник по даного рейтингу випускається з 2010 року і відразу завоював популярність. Volkswagen Amarok може похвалитися стильним дизайном і добре оснащеним п’ятимісцевим інтер’єром. Відчувається зв’язок зі знаменитою німецькою маркою.

Щоб підкреслити свою престижність, лінійка недостатньо потужних, 2,0-літрових двигунів поступилася місцем 3,0-літровим дизельним двигунам V6 на 201 або 255 к.с, обидва з яких отримали в пару тільки автоматичну трансмісію на 8 передач і постійний повний привід.

В середині автомобіль хоч і виглядає не так шикарно, як у позашляховиків цієї марки, але якість обробки салону виглядає краще за своїх конкурентів в сегменті.

Ford Ranger

Ford Ranger не схожий ні на один інший пікап в цьому списку. Цей представник даного сегмента найкраще підійде для активного відпочинку. З його позашляховими можливостями буде хорошою альтернативою кроссоверам.

2,0-літровий двигун EcoBlue, яким оснащений Ranger, може видавати 128, 168 або 210 к.с., і працює з шестиступінчастою механічною і десятіступеневіми автоматичними трансмісіями.

Салон автомобіля не може похвалитися привабливими матеріалами, тут акцент зроблений на довговічність.

Nissan Navara

Можна вважати, що компанія Nissan була присутня при створенні класу компактних пікапів. Вона, звичайно, це зробила під маркою Datsun, побудувавши 620 модель, наступником якої і став Navara.

Поточна модель була представлена ​​в 2014 році, а в 2019 році отримала “підтяжку обличчя”, оновився салон, КПП, гальмівна система і підвіска.

Під капотом розташувався 2,3-літровий дизельний агрегат на 163 і 190 к.с. Слабкий двигун отримав в пару шестиступінчасту механічну коробку передач, тоді як більш потужний дизель доступний з шестиступінчастою автоматом. Всі версії оснащені повним приводом з низьким діапазоном передач.

Інтер’єр Nissan Navara має багато спільного з інтер’єрами самих легкових автомобілів марки, тому якість матеріалів і рівень оснащення є першокласними.

Mitsubishi L200

У 2019 Mitsubishi L200 пройшов планове оновлення. Шоста версія пікапа отримала новий динамічний стиль, який виділяється серед інших представників класу.

Автомобіль має 2,3-літровий дизель на 148 к.с. Він пропонується з новою шестиступінчастою автоматичною або механічною коробками передач. Просторий інтер’єр і нові настройки підвіски дозволяють з комфортом пересуватися на даному автомобілі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.