Renault представив Renault Kangoo нового покоління

Час читання: 2 хв.
0

Компанія Renault офіційно представила Renault Kangoo нового, третього, покоління. Про це повідомляє видання « Вечірні Вісті ».

Зовні у нового Renault Kangoo багато таких же елементів дизайну, як у нового комерційного фургона Express і оновлених Trafic та Master. В якості опції доступна буде світлодіодна оптика.

Реклама

Салон цього фургона теж серйозно змінився. Він може вмістити до трьох пасажирів, але зручно і без третього пасажира. Рульове колесо тепер регулюється по висоті і глибині, а двері водія відкривається на 90 градусів. Renault обіцяє, що сидіння будуть більш комфортними, ніж раніше. Крім того, стверджується, що покращилася звукоізоляція.

Новий Renault Kangoo отримав бензиновий двигун 1.3 TC потужністю 100 і 130 к.с. Коробка передач – 6-ступінчаста механічна або 7-ступінчастий “автомат”. Крім того, є версія з дизельним мотором 1.5 Blue dCi в трьох варіантах потужності – 75, 95 і 115 к.с.

Покупцям також запропонують повністю електричну версію Kangoo E-Tech Electric. Такий автомобіль оснащується електромотором потужністю 102 к.с. і 245 Нм крутного моменту. Запас ходу – 245 км. Є можливість швидкої підзарядки батареї.

Renault оголосить ціни на новий Kangoo влітку, а у дилерів він з’явиться восени поточного року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!