Mercedes показав інтер’єр розкішного електромобіля EQS 2022

0
279

 “Майбутнє для автомобілів Mercedes-Benz майже настало: воно з’являється з новим Mercedes EQS 2022 року” – говориться в офіційному прес-релізі компанії. Незважаючи на те, що це не перша представлена модель сімейства EQ, флагманський EQS є першою, яка буде заснована на модульній архітектурі, створеній для електромобілів класу люкс і представницького класу.

 Таким чином, дизайнери в Штутгарті отримали можливість створити абсолютно новий дизайн інтер’єру. Серійна версія салону повністю відрізняється від раніше поданої в EQS Concept.

Новий MBUX Hyperscreen грає основну роль в дизайні салону і представлений трьома великими дисплеями під одним стійким до подряпин склом, яке покриває всю передню панель. 

Слід зазначити, що система використовує вісім ядер ЦП, 24 ГБ ОЗП, а його ОЗП має пропускну здатність ОЗП 46,4 ГБ в секунду.

 Хоча це не видно на офіційних зображеннях, базова модель EQS, що не оснащена MBUX Hyperscreen, матиме іншу компоновку MBUX. 

EQS поставляється з високоефективним фільтром твердих частинок (HEPA), який очищає і фільтрує зовнішнє повітря, що надходить в салон. Як частина пакета Air-Balance, EQS також має активну ароматизацію, яка поставляється з новим ароматом під назвою № 6 Mood Linen.

Звуковий супровід починається ще до того, як водій і пасажири сідають в EQS 2022 – звуки вітають їх, коли вони наближаються і входять в автомобіль. Крім системи об’ємного звучання Burmester з 15 динаміками, в стандартну комплектацію автомобіля входять два “звукових ландшафти”, які називаються Silver Waves і Vivid Flux, в той час як звуки водіння, які змінюються в залежності від обраного режиму водіння, є додатковими. Mercedes EQS 2022 року буде представлений в Європі в серпні цього року. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!