Стало відомо, яким буде новий BMW M2

0
133

Нещодавно на тестах помітили прототип BMW M2. Примітно, що у нього було всього два сидіння і не було вихлопних труб. Чи буде це повністю електричне купе баварського бренду чи ні, ще невідомо.

Вперше M2 помітили на тестах в лютому цього року. Цього було цілком достатньо, щоб експерти Motor.es змогли розробити ексклюзивний рендеринг M2.

Як видно, задні пропорції хетча збережені, і цьому є досить просте пояснення. Довгий капот і коротка задня частина є чітким сигналом, що M2 збереже свою задньопривідну платформу і залишиться єдиним винятком (разом з 2 Series Coupe) в сегменті невеликих автомобілів BMW. Всі інші моделі, розташовані нижче 3-й серії, тепер будуються на архітектурі FWD.

Візуалізація демонструє передню панель з відносно невеликою решіткою, що суперечить мові дизайну нового M4. Згідно з доступними шпигунських фотографіями, рендеринг виглядає максимально реалістичним, але все ж доведеться почекати до офіційного дебюту, щоб підтвердити відсутність гігантського компонування решітки радіатора.

Що стосується силового апарату BMW M2, то на авто можуть встановити нову версію 3,0-літрового двигуна, що використовуються в M3 і M4. Шестициліндровий агрегат з внутрішнім позначенням S58 може видати потужність понад 400 кінських сил, хоча підтверджень поки немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!