ТОП-5 найкращих уживаних автомобілів для великої родини: рейтинг 2021

0
361

Для комфортної сімейної поїздки найкраще підійде надійний і досить місткий автомобіль, який не дуже просто вибрати. Для тих, хто не може у виборі, пропонується до ознайомлення 5 кращих сімейних автомобілів з пробігом, рейтинг яких актуальний в 2021 р.. Наданий список допоможе зорієнтуватися, яку модель вибрати для сімейних поїздок.

1. Kia Ceed SW


Популярний сімейний автомобіль який злегка перевищують габаритами звичайного седана. Містке багажне відділення об’ємом 530 л. Просторий комфортний салон розрахований на групу людей з 5-и осіб. Є роздільний клімат контроль обладнаний фільтрами очищення повітря. Нова комплектація може мати панорамний дах. Бензинові 1.4 / 1.6 літрові двигуни потужністю 128/140 л / с. Витрата пального на 100 км. шляху становить 5.2 л. Зовнішній дизайн кузова відмінно підійде для жінки водія.

2. Toyota Alphard


Багатомісний мінівен класу люкс. У базову комплектацію входить підігрів дзеркал, вікон і сидінь. Салон автомобіля з підвищеним комфортом, обладнаний двома стельовими люками і трьома рядами сидінь, на яких, крім водія, можуть розміститися 6 чоловік. Для знаходяться на задньому сидінні пасажирів передбачені додаткові повітроводи. На машині встановлений об’ємний, на 3.5 л двигун і багатоступенева автоматична КПП. Серед автомобілів свого класу, завдяки АКПП, Toyota Alphard відрізняється економічністю.

3. Subaru Outback


Даний японський автомобіль відмінно підійде для далекої сімейної поїздки. Це досить комфортний і місткий універсал з об’ємним двигуном 2.2 л. потужністю 135. У середньому на 100 км шляху знадобиться 8,5 л. Салон високий і просторий, в ньому достатньо місця для ніг. Є містке на 560 л багажне відділення. На даху кузова встановлені зручні для кріплення багажника рейлінги. Крім цього, Subaru outback додатково обладнаний системою безпеки Eye Sight. Це стерео камера з тривимірним зображенням дорожнього простору.

4. Volkswagen Multivan


Позашляховик. Розрахований на 7 пасажирів. Має просторий комфортний салон з великою кількістю вільного простору. Знімний столик дозволяє мандрівникам під час далекої подорожі перекусити, не роблячи при цьому спеціальних зупинок. Обладнаний люком і рейлингами для кріплення додаткового багажника. Витрата бензину для двигуна об’ємом 2.0 л складає близько 11.4 л / 100 км. Витрати дизельного палива мотором потужністю 68 л / сил, на 100 км в середньому не перевищує 8.5 л.

5. Opel Zafira


Передньопривідною, з механічною КПП, універсальний мінівен. Дуже добре підходить для сімейних поїздок. Має просторий семимісцевим салоном підвищеної безпеки. Оснащений бічними, а також фронтальними подушками безпеки. Може випускатися з двигуном внутрішнього згоряння або дизелем. Середнє споживання пального на 100 км залежить від обсягу ДВС (1.4 л / 1.8 л) і становить 6.6-7.2 л. Споживання дизельного палива – 6.0 / 6.2.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!