Haval представила рестайлінговий кросовер Haval H6 в Китаї

0
178

Компанія Haval представила рестайлінговий кросовер H6 другої генерації. Таким чином, зараз в строю китайського автовиробника відразу три покоління цієї моделі: найсвіжіша модель зразка 2020 року, друга генерація 2017 року і перше покоління 2011 року.

Нагадаємо, Haval H6 другого покоління дебютував чотири роки тому – це якраз термін для планового оновлення. І виробник підійшов до нього з усією серйозністю, не обмеживши дрібним декором. Наприклад, змінилася форма задніх бокових вікон, тепер вони трохи крупніше, а силует машини вийшов в цілому більш динамічним. П’ята двері нова, задні ліхтарі об’єднали перемичкою, а також на кришку перенесли нішу для кріплення держномери, раніше вона була в бампері.

Також рестайлінговий Haval H6 другого покоління відрізняється новими бамперами і більш широкими гратами радіатора. У останньої передбачено два варіанти будови: у простих версій це масивні горизонтальні ламелі, а у дорогих – крупноячеистая кольчуга. Також пропонується і пакет GT , який передбачає розширений чорний декор і контрастні вставки замість хрому.

Якщо звернути увагу на салон, то можна відзначити, що передня панель зберегла характерний профіль з поверненою до водія консоллю, але архітектура зазнала серйозних змін. Дисплей мультимедійного комплексу діагоналлю 12,3 дюйма тепер встановлений над дефлекторами, з’явився новий джойстик керування трансмісією, кнопка запуску двигуна тепер розташована на центральному тунелі. Дорогим комплектації як і раніше покладена 12-дюймова цифрова панель приладів. Відзначимо появу нової опції – адаптивний круїз-контроль з утриманням в смузі.

У лінійці моторів змін немає: в ній як і раніше тільки бензинові «турбочетверкі». Базовий 1,5-літровий агрегат видає 150 к.с. і 210 Нм, більш сучасний двигун того ж об’єму має потужність 169 к.с. і 285 Нм, а топовим версіями покладено 2,0-мотор потужністю 218 к.с. і 385 Нм. Всі версії кросовера оснащуються 7-ступінчастим “роботом” з двома зчепленнями і переднім приводом.

Продажі оновленого Haval H6 другого покоління почнуться в Китаї в самий найближчий час. Ціни – від 15 000 до 20 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!