Кросовер Skoda Kushaq 2022 вже помітили на дорогах (ФОТО)

0
1002

Новий автомобіль вдалося сфотографувати в центрі Праги, хоча він не мав там опинитися

Фотографіями новинки, яку вдалося зняти відразу після прем’єри поділився Auto.cz . На них новий Skoda Kushaq 2022 модельного року постав у всій красі. Автомобіль виявиться найдешевшим кросовером Шкода, але ціни оголосять пізніше.

Автомобіль вже представлений офіційно, і дивуватися особливо нічому, але це велика рідкість – помітити новинку на дорогах загального користування майже відразу після дебюту. Kushaq – це абсолютно нова модель, яка не буде представлена ​​в Європі.

Створюючи кросовер, Skoda вирішила протестувати його не тільки в Індії, для якої в першу чергу розроблена машина, але і в Чехії. У рідній країні компанії кілька одиниць новітнього Шкода Кушак, фото одного з них і потрапили в мережу.

Новий Skoda Kushaq буде досить складно переплутати з європейським Kamiq. Зовнішність індійського кросовера в цілому більше нагадує Karoq, проте є в екстер’єрі риси, запозичені в інших моделей виробника. Наприклад, решітка радіатора схожа з тією, що нам вже доводилося бачити у Enyaq. В цілому кросовер виглядає цікаво і вписується в загальну стилістику Skoda. Але це все ж екзотика для європейських доріг.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!