Названо Топ-3 надійних автомобіля із вторинного ринку

0
424

Ми вирішили пошукати три таких автомобіля, які можна зараз купити на вторинному ринку за адекватною вартістю і які будуть дуже надійними донині. Зрозуміло, що навіть найнадійніші мотори можуть спокійно приносити дуже багато проблем через те, що попередній власник не стежив за ним як слід і все його початкова надійність пішла назавжди. У цій статті ми покажемо вам три таких автомобіля, які можна сміливо розглядати до покупки на вторинному ринку і не боятися великих пробігів. Тож почнемо!

Volkswagen Golf

В принципі при масі і розмірах автомобіля, цього мотора спокійно вистачає для міста і траси. При правильному і своєчасному обслуговуванні він спокійно проїжджає близько 450-550 тисяч кілометрів без капітального ремонту. Зрозуміло, що він має ряд невеликих проблем, але вони не такі значніАдекватна ціна: 150 – 200 тис гривень.

Volvo S80

Звичайно так само можна виділити і найпотужніший мотор на 4.4 літра, який видає 315 коней і має індекс B8444S. Даний мотор ставилося на перше покоління кросовера Volvo XC90. Ось він є мабуть найбільш надійним у всій лінійці моторів цієї моделі. Але є одна проблема – його знайти дуже і дуже складно на нашому ринку. Тому багато від нього відмовляються, навіть якщо є можливість купити таку модель. Цей мотор без проблем проїжджає позначки в 550-650 тисяч кілометрів без будь-яких проблем. 

Nissan Primera

Прям дуже динамічних моторів дана модель не має, але для багатьох це є великим плюсом. Менше потужність – менше витрата палива і простіше конструкція мотора. Найнадійнішим і кращим мотором їх всіх виявився базовий QG16DE, який має 1.6 літра і 109 кінських сил. Він комплектувався тільки з механічною коробкою передач. При належному догляді він доживає до 450-500 тисяч кілометрів і вже потім потрібен капітальний ремонт.

От якось так! А що думаєте ви про вище представлених автомобілів? Пишіть свою думку нижче в коментарі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!