Авто

Топ-10 найбільш надійних кросоверів у віці від 3 до 8 років

Share

Британська газета The Daily Mail і компанія із продажу старих автомобілів Warrantywise склали рейтинг найнадійніших кросоверів віком від 3 до 8 років. Рейтинг був складений після опитування 750 000 клієнтів компанії, що пропонує розширену гарантію на свої автомобілі.

Кожна з моделей отримувала індекс надійності, який визначився кількістю ремонтів автомобіля за останні 5 років, їх вартістю, часом ремонту, віком автомобіля і його перебігом. Відповідно, модель позашляховика з найвищим індексом – найнадійніша і навпаки.

10. Mercedes-Benz GLE-Class (рейтинг надійності : 83,2%)

Лише 1,8% власників даної моделі заявили про ремонт, що є досить значною цифрою. Послуга коштує близько 900 фунтів, а ремонт машини займає в середньому 3 дні.

9. Toyota Land Cruiser (85,7%)

Ця модель має відносно високу вартість ремонту, зважаючи на великі габарити. В цілому, цей автомобіль став синонімом надійності: лише 5,2% його власників заявили про відвідування ремонтної майстерні.

8. Suzuki Jimny (86,3%)

У випадку з невеликим японським позашляховиком проблеми були зареєстровані в 7,3% автомобілів, причому основні з них були пов’язані з коробкою передач. В даному випадку мова йде про попередньому поколінні автомобіля, яке дуже добре себе зарекомендувало на ринку.

7. Dacia Duster (87,6%)

Власники 5,5% машин цієї моделі повідомили про проблеми. Це означає, що, незважаючи на невисоку ціну, модель досить надійна.

6. Suzuki SX4 (88,2%)

Хоча він відноситься до категорії позашляховиків, це не традиційна модель 4X4. Він орієнтований в основному на дорогу. Про поломки повідомляється у 7% автомобілів, і це одна з моделей, які проводять в сервісі найменше часу – півтора дня.

5. Lexus RX (88,2%)

Розкішний і великий позашляховик виявився дійсно дуже надійним, що характерно для марки Lexus. Ця модель часто лідирує в таких рейтингах, а з виникненням проблем стикаються 5,4% її власників. Найбільше нарікань стосується радіатора кросовера.

4. Renault Captur (90,1%)

Це скоріше кросовер, ніж повноцінний позашляховик, так як в його основі лежить невеликий хетчбек Renault Clio. Проблеми з ним виникають у 5,3% респондентів, і зазвичай вони невеликі. Невисока вартість ремонту також грає важливу роль в хороших експлуатаційних характеристиках моделі.

3. Mitsubishi ASX (90,7%)

Цю машину складно назвати «бажаною», але вона, безумовно, дуже солідна. Цікаво, що в базовій комплектації у нього найсильніші версії. Коли додаються опції, надійність знижується. Однак в цілому до ремонту вдавалися лише 3% власників.

2. Ford EcoSport (93,2%)

Модель Ford не входить в число найпопулярніших в Великобританії, але тільки 4% власників автомобілів з розширеною гарантією зажадали оплату ремонту за останні 5 років. Середня сума ремонту складає 135 фунтів.

1. Renault Kadjar (95,7%)

Це французька версія Nissan Qashqai, оскільки обидві моделі мають велику кількість ідентичних деталей і систем. Однак Kadjar виявився більш надійним, принаймі, по статистиці Warrantywise. Повідомляється про пошкодження 3% автомобілів моделі, при цьому відзначається, що ремонт не тільки дешевий (349 фунтів), а й виконується швидко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

З 1 травня водіям заборонено вимикати фари

Водії відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки дорожнього руху, беручи на себе відповідальність за власну…

28.04.2024

Експерти виявили екологічну небезпеку від електричних автомобілів

За словами експерта, незважаючи на те, що електромобілі не виробляють викиди при експлуатації, процес їх…

28.04.2024

Аналітики: продажі електрокарів зростуть у 2024 році

Цього року очікується, що глобальний продаж електромобілів досягнуть 17 мільйонів одиниць, про це заявили в…

28.04.2024

Названі найбезпечніші марки авто у світі

Виробники авто постійно вдосконалюють технології, щоб зробити керування максимально безпечним. Зовнішній вигляд, ціна та комфорт…

28.04.2024

Bentley анонсувала новий лімітований спорткар

Влітку 2022 року, за дебютом відкритого спорткара Bentley Mulliner Bacalar, який відродив традицію виробництва ексклюзивних…

28.04.2024

У нового кросовера Kia Sorento 2024 виявлено небезпечні проблеми

У двох Kia Sorentos 2024 року випуску під час дилерського огляду було виявлено несправність гідропідсилювача…

28.04.2024