ТОП-10 кросоверів, не представлених в Україні

0
1028

Найчастіше промислові гіганти вирішують за нас, що нам купувати, а що – ні. Наочний приклад тому автомобільний ринок. Деякі моделі до України не доїжджають лише тому, що так вирішив виробник.

Зустрічаються і більш радикальні рішення – не мати в країні представництва зовсім. Ігнорувати існування українських покупців вважають за краще такі компанії, як, наприклад, Tesla, Ferrari, Lamborghini.

Як результат, українці не мають змоги, купувати безліч цікавих моделей. І в даній добірці ми поговоримо про найпопулярніший сегменті автомобільного ринку – кросовери.

«Главком.Техно» зібрав 10 найцікавіших паркетників, які не представлені в Україні офіційно. В добірку увійшли лише моделі з двигуном внутрішнього згоряння, адже електромобілі – це окрема тема. І рейтинг кращих електричних авто, які неможна купити в Україні офіційно, ми зробимо окремо.

Треба відзначити, що деякі компанії все ж таки виправляються. Так, наприклад, в Україні нарешті стартували продажі найбільшого кросовера Hyundai – Palisade. Сподіваємося, що і інші моделі в решті решт у нас з’являться.

Jeep Wagoneer

Jeep Wagoneer оснащено 5,7-літровим атмосферним двигуном, що розвиває 397 кінських сил і 548 Нм крутного моменту. Він поєднується з 8-ступінчастим «автоматом» і заднім приводом. За доплату доступні три повнопривідні трансмісії.

Chevrolet Blazer

Blazer – відносно нова модель Chevrolet. Принаймні, якщо говорити про моделі з формфактором кросовера. Новинка дебютувала в 2018 році. Зовні автомобіль схожий на суміш Chevrolet Camaro і Lamborghini Urus.

Ford Explorer

Ford Explorer – популярний автомобіль в США, який колись був повноцінним позашляховиком. Однак з часом «докотився» до статусу кросовер.

Kia Telluride

Саме Kia Telluride був визнаний переможцем конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2020». При цьому до України кросовер поки не добрався.

Toyota Venza

Колись Toyota Venza продавалася в Україні. Тоді це була суміш мінівена з універсалом. Однак в 2015 році через низький попит японці зняли модель з виробництва. Але на цьому історія «Вензи» не закінчилася. У 2020 році модель відродилася у вигляді кроссовера.

Cadillac XT4

У 2018 році Cadillac представив новий кросовер – XT4. Модель першою в лінійці марки отримала електрогідравлічну гальмівну систему і підтримку технології NFC.

Geely Icon

Geely Icon – інноваційний кросовер, розроблений спільно з Volvo. Головна фішка «Ікони» – вона оснащується спеціальною кліматичною установкою, яка здатна захистити мешканців салону від бактерій і вірусів. Що дуже актуально в контексті пандемії коронавірусу.

Renault Captur

Renault Captur – кросовер, який ми втратили. Зовсім недавно він був представлений в Україні. Але через низький попит в 2020 році французам довелося згорнути продажі. Замість нього ми отримали російську Renault Arkana, яка чи то BMW X4 для бідних, чи то Duster для багатих.

Subaru Ascent

Ascent – найбільший кросовер Subaru. Він дебютував в 2017 році. І до сих пір не добрався до українських покупців.

Nissan Kicks

Kicks – перший кросовер Nissan, який не має коробки передач. Автомобіль оснащений силовою установкою e-Power. Вона складається з атмосферного 1,2-літрового двигуна, електромотора на місці коробки передач і тягової батареї.

Бензиновий двигун не пов’язаний з передніми колесами і виконує роль генератора, а за обертання передньої осі відповідає електромотор.

У стандартне оснащення входять шість подушок безпеки і приладова панель з 7-дюймовим дисплеєм. Серед опцій – адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, системи моніторингу сліпих зон і автоматичного гальмування.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!