ТОП-5 бюджетних невбиваних авто для поганих доріг

0
1527

Жителям села або просто міст з жахливими дорогами, а також власникам заміського будинку без автомобіля ніяк вже не обійтися. Спеціально для них ми склали рейтинг невбиваних автомобілів для сільської місцевості. А в ньому ми зібрали 5 недорогих і міцних іномарок, які дозволяють з комфортом переміщатися навіть по зовсім розбитому асфальту або грати в лотерею «зачепила чи ні» при подоланні ям і вибоїн.

5. Chevrolet Lacetti

Машина успішна, з її продажами ніколи не було проблем в нашій країні. Правильний баланс ціни розміру і набору якостей є складовим цього успіху на ринку.  В цілому lacetti міцні автомобілі, відверто слабких місць в ньому не спостерігається. Повторимося, що краще зупинитися на машинах молодше 2007 року. Перед покупкою приділіть увагу стану двигуна перевірте помилки який видають комп’ютер.

4. Hyundai Elantra XD

Hyundai Elantra xd стала однією з тих машин, яка допомогла корейських автомобілів змінити свій імідж в кращу сторону, вона вийшла надійною, досить комфортною, але при цьому не занадто дорогий, ніж може радувати відверто бюджетна машина. Звичайно ж поєднанням хороших експлуатаційних характеристик дизайну загальної якості конструкція, довговічності і ціни. Elantra xd на вторинному ринку одна з найдешевших і вдалих машин у своєму класі. Для колишнього власника ваза машина підходить взагалі ідеально.

3. Skoda Octavia

Мабуть саме ця модель остаточно сформувала імідж шанованої марки, яка перестала бути бідним родичем німців. У плані надійності Octavia в цілому дуже хороша. Популярність моделі виявилася настільки висока, що часто octavia виявлялася навіть трохи дорожче більш солідною моделі супер на вторинному ринку і дорожче гольфу, друге покоління машин і з’явилася на світ в 2004 році.

2. Nissan Almera Classic

Користується стійким попитом не тільки на первинному ринку, а й на вторинному, він не застоюється довго в очікуванні наступного господарі, незважаючи на свою бюджетность almera classic має якісну обробку салону з добре підібраними деталями інтер’єру, просторій з відмінною оглядовістю, він відмінно підійде для молодої сім’ї в якості першого автомобіля і для їзди в сільській місцевості.

1. Renault Logan

Яких тільки принижень не принесла ця машинка. “Лохом” її називали і говорили, що на ній можна тільки картоплю возити і сміялися над її спартанським салоном і дизайном, а також відсутністю дверних ручок на перших версіях, а Логану , якщо чесно все до лампочки. Поки власники Land Rover і фартових машин записувалися в сервіси і чекали запчастини. Цей московський француз румунського походження майже безвідмовно возив свої господарів по поганих дорогах і навіть бездоріжжю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!