Авто

Топ-5 найбільш бюджетних іномарок (ФОТО)

Share

Всесвітня епідемія коронавірусу істотно позначилася на автопромі, що зробило сегмент доступних широким масам авто актуальним як ніколи раніше. У зв’язку з цим, багатьом потенційним покупцям хотілося б знати, яким саме машинам бюджетного класу краще віддати перевагу. Далі мова піде про п’ять найбільш доступних іномарках.

Datsun On-Do

Цей автомобіль вже досить тривалий час утримує статус найбільш доступної іномарки на ринку. Базова комплектація Access пропонує водієві 87-сильний ДВС оснащений вісьмома клапанами, що працює в парі з пятискоростной МКП.

Datsun Mi-Do

На другій позиції рейтингу влаштувався хетчбек Mi-Do, який є найближчим родичем On-Do. Машина побудована на тій же самій «візку» і на неї встановлюють такі ж мотори і КП.

Renault Logan

Французька модель вже протягом багатьох років користується підвищеним попитом у вітчизняних автомобілістів. Цінують Логан в першу чергу за витривалі силові агрегати і добротну підвіску. Базова варіація Access передбачає наявність 1,6-літрового мотора потужністю 82 кінські сили і пятискоростной механічної коробки передач. 

Renault Sandero

Сандеро стане прекрасним вибором для тих громадян, які бажають мати в своєму розпорядженні надійність Логана в кузові хетчбек. За Access дилери хочуть 656 тис. Руб. За ці гроші користувач отримує 1,6-літровий ДВС видає 82 кінських сили, а пару йому складе МКПП на п’ять швидкостей. На жаль, машина не може приємно порадувати водія гідним оснащенням – авто навіть кондиціонером не має.

Зовсім по іншому йдуть справи з комплектацією Drive. Тут вам і клімат-контроль, і круїз-контроль, і аудіосистема з можливістю управління підрульовими джойстиком. В принципі, є ще багато чого цікавого.

Chevrolet Nexia

Виробник оснастив свою модель 1,5-літровим двигуном, з якого розробники вичавили 105 кінських сил. Компанію йому може становити «механіка» на п’ять швидкостей або «автомат» на шість діапазонів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

В Україні хочуть конфісковувати автомобілі у п’яних водіїв на користь ЗСУ

Депутати Рівненської обласної ради найближчим часом звернуться до народних депутатів Верховної Ради України, щоб вони…

04.05.2024

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024